Vefa kamp için gün sayıyor

Vefa kamp için gün sayıyor

Sezonu 1 ay önce açmasına rağmen hiçbir hazırlık maçı oynamayan Vefa, Cuma günü kamp için Nevşehir’e hareket edecek.

Sezonu 1 ay önce açmasına rağmen hiçbir hazırlık maçı oynamayan Vefa, Cuma günü kamp için Nevşehir’e hareket edecek.

Yeşil-beyazlılar, dün Fatih Belediyesi Mimarsinan Stadında 2 saat süren bir çalışma yaptılar. Başkan Mesut Gülbaran’ın da, Yöneticiler ile birlikte takip ettiği antrenmanda Vefa, çift kale maç yaptı.

Cuma günü kampa gidecek kadroyu belirlemek isteyen Vefa kurmayları Adnan Keskin ve Nejat Barut ile idman bitiminde bir görüşme yapan Vefa Başkanı Mesut Gülbaran, kalacak ve gidecek oyuncuların bir an önce belirlenmesini ve gerekiyorsa transfer edilmesi için oyuncu ismi verilmesini istedi.

“Vefa’nın adı yeter”
Antrenman sonrasında bir değerlendirme yapan Mesut Gülbaran, “Süper Amatör Ligde oynuyoruz ancak hepiniz görüyorsunuz 3.Lig ayarında bir Kulübüz. Bütçemizi sınırsız… En iyi futbolcuları aldık. Ödemelerini ilk gün yaptık. Hiçbir sorunumuz, derdimiz yok. İdmanda çift kale maç yaparken bile takımı en az 50 kişi takip ediyor. Vefa’nın adı bile yetiyor… Cuma günü takımı kampa gönderiyorum. Genel Kaptanım İzzet Bey ile Futbol Şube Sorumlumuz Mehmet Bey’e söyledim. Hiçbir masraftan kaçınılmayacak. Kampta 2. ve 3. Lig takımları ile maç yapacağız. Takımın durumunu görmek istiyoruz. Bu sene Bölgesel Amatör Lige çıkacağız. Bunun için de Yönetim olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra çalışmalarımızı eksiksiz yapacağız. Futbolcu isteniyorsa futbolcu alacağız. Ne gerekiyorsa yapacağız. Bizim olduğumuz yerde başarıdan başka söz edilmez…

Ali Kemal Demir

vefaspor1-011.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.