Vefa, Yalova’yı bozguna uğrattı

Vefa, Yalova’yı bozguna uğrattı

Bölgesel Amatör lig 11.Grupta ikinci devreye mükemmel bir başlangıç yapan ve 3 maçını da kazanan Vefa, sahasında konuk ettiği Yalovaspor’u ilk devresi 1-0 biten maçta 6-0 mağlup ederek bu sezonki en farklı galibiyetini elde etti.

 Vefa Stadında oynanan ve İzmir Bölgesi Hakemleri Aykor Karaca, Orhan Emiroğlu ve Volkan Gürbüz’ün yönettiği karşılaşmada Vefa’ya galibiyeti getiren golleri Emrah(3), Samet, Aytunç ve Kemal kaydetti.

Maçın ilk dakikasından itibaren kontrolü elinde tutan Vefa, 4.dakikada Emrah’ın golüyle 1-0 öne geçti. 25.dakikada Yalovaspor’da Mensah ve Vefa’da Hakan’ı bir pozisyonda birbirlerine sert girince Hakem tarafından ihraç edildi. İlk yarıda başka gol olmadı ve yeşil beyazlılar devreyi 1-0 önde tamamladı.

 İkinci yarıda Vefa’da Sinan’ın yerine Aytunç oyuna dahil oldu. İkinci yarının henüz başında Kemal’in ara pasında Selim kaleci ile karşı karşıya kaldı. Selim’in şutunda kaleci gole izin vermezken dönen topta Emrah topu ağlara gönderdi. 59.dakikada Selim, Samet verkaçında Samet topu ağlara gönderdi.3-0 78.dakikada Emrah skoru 4-0’a getirdi. 88.dakikada Samet’in kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen Aytunç kafa vuruşunu yaparak 5.kez topu Yalovaspor filelerine gönderdi.  90.dakikada Kemal ayağının dışıyla düzgün bir vuruş yaptı  ve maçın skorunu ilan etti.6-0

Karşılaşma sonrasında Vefa Kulüp Başkanı Mesut Gülbaran soyunma odasına inerek, teknik heyeti ve futbolcuları tebrik etti. Gülbaran futbolcuların maç başı ücretlerini de öderken, bu maçta prim olmamasına karşın futbolculardan gelen yoğun tezahüratlara Gülbaran kayıtsız kalmadı ve bu maça da prim sözü verdi.















Haber-Foto : Ali Kemal Demir
kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.