Yardımcı antrenör olmayı da başardı

Yardımcı antrenör olmayı da başardı

 Erdem Can, Utah Jazz teknik direktörü Quin Snyder ile yollarını ayırdıktan sonra Türk Telekom'un başına Türkiye'ye döndü.

 Erdem Can, Utah Jazz teknik direktörü Quin Snyder ile yollarını ayırdıktan sonra Türk Telekom'un başına Türkiye'ye döndü.

Obradovic'i övdü

Fenerbahçebeko'da geçirdiği dönemde Eldon Can ile birlikte çalışan efsane teknik direktör Zeljko Obradovic'in kendisini övmekten başka yapabileceği bir şey yok. Obradovic, Erdem Can için şunları söyledi: "Erdem Can basketbola benim açımdan bakıyor. Hepimiz oyunu çok seviyoruz. Artık takımın baş antrenörü olarak benim yerime geçebilir. Bence bir gün çok ama çok iyi bir yönetici olacak. "

ERDEM HAYAT FIRINTISI

Erdem Can'ın Türk Telekom'u ligde ilk kez Fenerbahçe'ye yenildi. Türk Telekom, üst üste 8 galibiyetle Fenerbahçe ile birinciliği berabere kıldı.

Türk Telekom EuroCup'ta Avrupa ve lig başarısı heybet Paris'te Baquet'e mağlup olarak başladı, ancak Gran Canaria'ya yenilmeden önce 5 maçlık galibiyet serisi yakaladı.

Diğer isim Itoudis

Erdem Can'ın yanı sıra Fenerbahçe Beko teknik direktörü Dimitris Itoudis (Dimitris Itoudis) de uzun yıllar Obradovic'in yardımcılığını yaptı ve performansları da takıma damgasını vurdu.

CSKA Moskova'dan ayrıldıktan sonra masmavi sarılı ekiple yeni bir yolculuğa çıkan Yunan baş antrenör, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda Anadolu Efes'e yenilmesinin ardından büyük bir atılım yaptı. Yardım etti

11 yıldır Panathinaikos'ta Obradovic'in yardımcı heybet giriş antrenörlüğünü yapan Yunan baş antrenör, 13-14 sezonunun başında Olhon ene'nin yerine Benvitt'in antrenörü olarak başladı. CSKA Moskova'da başarılı bir dönem geçirdikten sonra Fenerbahçe'yi devralan Yunan teknik direktör, Zeljko Obradovic'in Sarı-Deep Blue'ya geçişini hatırlattı.

OBRA SONUNDA ITOUDIS TARAFINDAN KUTLANDI

Fenerbahçe efsanesi haline gelen Obradovic, Sarı-Mavililer formasıyla büyük başarılara imza attı. Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde üst üste dört kez yarı final, ilk final, ilk şampiyonluk ve yarı final ile başarı gösterdi. 2016 yılında Fenerbahçe, Avrupa Ligi finalinde CSKA Moskova'ya yenildi. Itutdis, Rus takımının baş antrenörüdür. Galatasaray'ın Ocak ayındaki transfer süreci  hız kazandı. Jose Mourinho'nun yıldız adı kırmızı ve sarı olarak işaretlenmiştir. İtalyan basını Galatasaray ve Roma'da yakında müzakerelerin başlayacağını iddia etse de tanık ücretleri de su yüzüne çıktı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.