Yeldeğirmeni 89’da puanı kaptı

Yeldeğirmeni 89’da puanı kaptı

İstanbul 1. Amatör Lig 14.grup 5.hafta karşılaşmasında Selimiye Stadında oynanan Üsküdar Anadolu ile Yeldeğirmeni maçında puanlar paylaşıldı 3-3.

 İstanbul 1. Amatör Lig 14.grup 5.hafta karşılaşmasında Selimiye Stadında oynanan Üsküdar Anadolu ile Yeldeğirmeni maçında puanlar paylaşıldı 3-3.


Karşılaşmaya iyi başlayan konuk takım Yeldeğirmeni, ilk dakikalarda rakibini sağlı sollu ataklarla 1. bölgeden dışarı çıkarmadı. Bu baskı sonucu konuk takım 10. dakikada ceza sahası önünde topla buluşan Selahattin  iyi bir vuruşla topu ağlara gönderdi 0-1. Bu dakikadan sonra ev sahibi Üsküdar Anadolu rakibinin üstüne gitmeye başladı 35.dakikada ev sahibi takım sağ kanatan geliştirdiği atakta ceza sahasının içinde rakibine sert girince hakem Hamit Gökav Oktav beyaz noktayı gösterdi. Penaltı atışını gole çeviren Ogün durumu eşitledi 1-1. Üsküdar temsilcisi orta sahada özellikle Erdem’in gayretli oyunu 44. dakikada sol kanatan korner atışını iyi takip eden Ogün kafa vuruşu kaleci Erhan dündü. Topa son vuran kaptan Yasin takımının 2. golünü attı 2-1 ilk yarı ev sahibi takımın üstünlüğü ile geçildi.

 

İkinci yarıya her iki takım kazanmak arzusunda çıktılar. Ev sahibi takim rakibinden avantajlı olduğundan defans ağırlıklı oyun planı içindeydi konuk takım Yeldeğirmeni rakibinin üstüne gidip 2.golü bulmak için oyun planı ona göre yapmıştı. 55. dakikada konuk takım orta sahadan hızlı çıkıp kaleci Çağlar’la karşı karşıya kalan Emin takımının beraberlik golünü att2-2 . Beraberlik golünden sonra Üsküdar Anadolu rakibinin üstüne gidip 3.golü aradığı dakikalarda özellikle sol kanadı iyi kullandı ve 69. dakikada ev sahibi takım sol kanatan gelişen ceza sahası için gelen topu iyi kontrol eden Semih takımının 3.golünü attı 3-2. Karşılaşma bu sonuçla tamamlandı derken 89. dakikada konuk takım sağ kanata topla buluşan Yavuz topa çok güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Golden sonra oyun sertleşti rakibine sert giren Üsküdar Anadolulu Ceyhun, Hakem Hamit Gökay Oktav tarafından kırmızı kart göstererek oyun dışı bıraktı. Ev sahibi takım son dakikalarda maçı çeviremedi ve karşılaşma 3-3 tamamlandı

 

STAT: Selimiye
SAHA KOMİSERİ: Kenan Çelik
HAKEMLER: Hamit Gökay Oktav,Fatih Yıldız ve Onur Mert
ÜSKÜDAR ANADOLU:Çağlar, Emre, Yaşar, Ogün, Hüseyin, Erdem, Ceyhun, Gürkan(80 Umut Can), Semih, Yasın(75 Ozan), Enes(69 Cihan,
YELDEĞİRMENİ: Erhan,Y avuz, Yalçın(78 Sezgin), Murat(70 Çağtay), Fatih, Kaan, Selahattin, Zafer, Ayhan, Serhat, Emin























Haber-Foto : Akgün Çokgez

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.