Yeni Ortabayır altılıyı buldu.

Yeni Ortabayır altılıyı buldu.

U-13 Ligi 10. Gurubta alt sıralardaki Hasköy ile orta sıralardaki, Yeni Ortabayır takımı Abidei Hürriyet Stadında karşılaştılar. Maçı 6-1 kazanan deplasman takımı Yeni Ortabayır takımı puanını 16 yaptı.

Denk güçlerin mücadelesi şeklinde başlayan karşılaşmaya iki takımda atak oynayarak kazanma arzusu içinde olduklarını gösterdiler. İlerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını koyan deplasman ekibi Yeni Ortabayır Mehmet, Berkay ve Onur ile yakaladığı net pozisyonları değerlendiremediler. Hasköyspor kontra toplarla yakaladığı pozisyonları Celil ve Muratcan ile değerlendiremedi. karşılıklı ataklarda iki takımda gol bulamayınca ilk yarı başladığı gibi 0-0 bitti.
İkinci Yarı Yeni Ortabayır Fırtınası vardı.
Yeni Ortabayır ikinci yarıya golle başladı. Metin attığı gol ile takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Hasköy takımı yediği gol ile rakip yarıalanda daha çok pozisyon bulmasına karşın Celil ve Deniz'le bulduğu net gollük pozisyonları harcadı. 35. dk. Yeni Ortabayır Onur'la durumu 2-0 yaptı. 38.dk. Metin farkı üçe çıkardı. 40. dk. Yeni Ortabayır kalecisi Erdem'in hatasını değerlendiren Celil maçı 3-1 yaptı. Yeni Ortabayır ataklarını kesmeden devam ederek farkın açılmasına devam etti. 42. dk. Metin, 50.dk. Onur, 58.dk. Kadir le bulduğu gollerle maçı 6-1 kazandı.













Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.