Yıldırım : Sadece Adalet istiyoruz

Yıldırım : Sadece Adalet istiyoruz

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubu ekiplerinden Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Kulüp Başkanı Murat Yıldırım sitemize açıklamalarda bulundu.

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubu ekiplerinden Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Kulüp Başkanı Murat Yıldırım sitemize açıklamalarda bulundu.

Kırmızı Beyazlı ekibin başkanı hakem hatalarından dolayı puan kayıpları yaşadıklarını ve kalan üç maçta hakemlerden daha adaletli maç yönetmelerini istedi.

Çekmeköy temsilcisinin başkanı Murat Yıldırım ” Grubumuzu şampiyon olarak tamamlayarak buralara kadar geldik. Bu süreçte herkes gibi bizlerde kulüp olarak maddi manevi çok büyük emekler verdik, bizimde hedefimiz elbette herkesin olduğu gibi Bölgesel Amatör Lige çıkmaktır. Sezon başından itibaren durumumuz tamamen dostlukların gelişmesi üzerine olup hedefe adil yollardan gidilmesidir. Oynadığımız maçlarda gördüğümüz kadarı ile basit hakem hatalarından dolayı puan kayıpları yaşadık. Buraya kadar geldikten sonra son üç maçımızda hakem hatalarından dolayı puan kaybı yaşamak istemiyoruz.

“Hakem Arkadaşlar gördüğünü çalsın”
Klasman Grubuna yükselen her takım büyük fedakârlıklar yaparak buralara kadar geldi. Hiç bir kimsenin kulüplerin haklarını yememesi gerekir. Takımlar çıkıp mücadele etmeli, hakemler de gördüklerini çalmalıdır. Bundan sonra oynayacağımız maçlardaki hakem arkadaşlarımızın da hiç kimseden ve hiçbir şeyden etkilenmeden gördüğünü çalmalarını istiyoruz. Biz sadece adaletli olarak düdük çalınmasından yanayız. Tekrar belirtiyorum, biz kayırılmayı değil sadece adil olunmasını ve kimsenin canının yanmamasını istiyoruz.

“Tüm Takımlara Başarılar Dilerim”
Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Kulübü olarak hiçbir kulüp ya da kurum ile sorunumuz yok olmasını da istemiyoruz. Herkes bu davaya emek vermiş, gönül vermiş ve başarı istiyor. Bu vesile ile klasman oynayan tüm takımların kalan maçlarında başarılar diliyorum” dedi.

Murat Nazik

murat-yildirim-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.