Yıldız futbolcu bu kez 17 maça çıktı, 1 gol attı ve 2 de asist yaptı.

Yıldız futbolcu bu kez 17 maça çıktı, 1 gol attı ve 2 de asist yaptı.

Gelişimi sıcak, tehlikeli bir operasyona başlayan Galatasaray, ocak ayında çok önemli takviyelerle kadrosunu güçlendirmeye hazır.

Gelişimi sıcak, tehlikeli bir operasyona başlayan Galatasaray, ocak ayında çok önemli takviyelerle kadrosunu güçlendirmeye hazır. Moussa Dembele Lyon'da mutsuzdu ve Ocak ayında ayrıldı, en ciddi talipleri Galatasaray'dı. 26 yaşındaki forvetin menajeri ile ilk kez İstanbul'da tanışan ve Lyon kulübüyle görüşmeye hazırlanan Sarı Kırmızılılar, Fransız yıldıza yaklaşımlarında önemli mesafe kat etti.

'Galatasaray büyük bir kulüp ve orada oynamak istiyorum'

Dembele, Galatasaray'ın kendisine gösterdiği özel ilgiden ve yardımsever tavrından çok memnun olduğunu, yakınlarına şunları söyledi: "Avrupa'da yinebet çok teklif var, en doğru sonucu ben veririm. Galatasaray büyük bir kulüp. Bir amacı olan, sürekli olarak unvan için savaşan hayati bir topluluk. İyi bir proje teklif edilirse orada oynamak isterim".

En son şov yaptım

Paris Saint-Germain altyapısında yetişen ve sırasıyla Fulham ve Celtic'te forma giyen Mali asıllı Fransız oyuncu, Transfer oldu 2018'de 22 milyon euro bonservis bedeliyle Lyon'a gitti. Dembele, Ligue 1'de çıktığı 30 maçta 21 gol atıp 4 asist yaptı.Yedekte otururken toplam 573 şanslı dakikası vardı, rakibi tarafından kırıldı.

Birçok iç transfere imza atan Trabzonspor, geçtiğimiz günlerde Abdulkadir Yassam'ın sözleşmesini yenilemişti. Şimdi sıra Marek Hamsik'te..Hamsik geçen dönemimin başında tavsiyesini eline almıştı ve mücadelesi, liderliği ve profesyonelliğiyle herkes tarafından yinebet giriş onurlandırılmıştı. Favori insan, bu şampiyona döneminde önemli bir rol oynadı. Antrenör Abdullah Avcı, Hamsik'in sahada liderlik görevini üstlendiği Hamsik'in 1 yıl daha takımda kalmasını istedi.

Benim görev süremin sonunda sözleşmesi sona eren 35 yaşındaki yıldız, geçtiğimiz günlerde Slovakya milli takımıyla bir anma maçına çıktı. Hamsik, yaşı nedeniyle hem kulübe hem de ülkeye fiziksel olarak aynı anda destek olamıyor ve geleceği hakkında net bir karar veremiyor. Anma maçından sonra kariyeri sorulduğunda, "Pek bir şey kesin değil. Sadece fazla zamanım kalmadı" diyen Signal, deneyimli futbolcuya sözleşme teklif etti. Slovak tarafı Bratislava, ülkelerinden başarılı bir futbolcu için çaresizken, Hamsik'in önünde birkaç seçenek var. Bunlardan ilki Trabzonspor'un devamı. Diğer seçenekler: Slovakya'ya dön ve kariyerini orada bitir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.