YILDIZ FUTBOLCULARINDAN GALATASARAY MESAJI

YILDIZ FUTBOLCULARINDAN GALATASARAY MESAJI

Cim-Bom, her zaman kadrosuna katmak istediği yıldız forvet için çok çalışmaya devam ediyor.

 

Cim-Bom, her zaman kadrosuna katmak istediği yıldız forvet için çok çalışmaya devam ediyor. Galatasaray menajeri ile görüşerek görüşmeleri ilerleten deneyimli golcüden de haber aldı. Dembele, Galatasaray'ın ilgisinden ve kendisine yardım etme isteğinden memnun olduğunu belirterek, yakın çevresine şunları söyledi: "Avrupa'da çok fazla teklif var ve en doğru sonuçları ben vereceğim. Galatasaray Rays harika bir kulüp. Golleri ve golleri olan geniş bir topluluk. Sürekli bir şampiyonluk mücadelesi.İyi bir program olursa orada oynamak isterim.

SEFEROVIC SINIFTA BAŞARISIZ

Haris Seferovic'in koçluğunda, Hazır ve beklentileri karşılayamayacağı kesin olarak kabul ediliyor. Cimbom, sezonun başlarında Portekiz tarafı Benfica'dan Haris Seferovic'i imzaladığında taraftarlar ayakta kaldı. İsviçreli golcü, Galatasaray'ın açılış hazırlık sowinbet maçında Kasımpassa'ya karşı attığı golün ardından Avusturya tarafının yükselen yıldızı oldu, ancak Superliga'nın başında ani bir düşüş yaşadı.

OKAN BURUK KATILDI

Galatasaray, iç rekabet ve ardından gelen BAI haftası nedeniyle final molasında form bulmakta zorlandı. Sarı-Kızıl Ordu için sürekli puan kaybı yaşadıktan sonra lig bozuldu ama kupa sezonu dışında olduğu için biraz gergindiler. Teknik patron Ocambrook, son molada benzer sorunların yaşanmaması için ekibiyle birlikte önlemler almaya başladı. Takımın özellikle sowinbet giriş hazırlık maçlarında formunu koruması bekleniyor. Victor Nelson'ın Dünya Kupası'nda Fransa karşısında sergilediği performans dikkatleri üzerine çekerken, Galatasaray'ın sonucu bu kez gelecek yeni tekliflerden taviz vermemesi oldu. Sevilla'yı kadroya katmak isteyen Nelson'a son teklif, 15 milyon Euro'luk sponsorluk ücreti ve 3 milyon Euro'luk başarı ikramiyesi dahil 18 milyon Euro oldu. Teklife 'hayır' diyen Galatasaray, Ocak ayında pozisyonunu netleştirdi.

Yönetim müzakereler nedeniyle kapandı

Liberty Press'e göre; Vitrinde 'Bugün gol atamamamın sebebi  sarı önde gelen çocuğun defans yapmasıydı' dedi. Galatasaray yönetimi, Avrupa kulüpleri tarafından izlenen ve La Liga, Serie A veya Premier Lig'de tercih edilen Nelson için Ocak ayında resmi bir teklif yapmaya ikna oldu. Bu dönemde sadece sarı ve kırmızı tartışılamaz. Sarı-kırmızılı kulüp, Nelson'ın transferinin tek şartı olarak sözleşmede yer alan "25 milyon Euro'luk serbest bırakma ücretini" çözüm olarak kabul etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.