Yıldız Savaşçıları...

Yıldız Savaşçıları...

İstanbul U-19/2. Ligi 7. Grup Takımlarından Yıldızspor ve Rumelihisarı Takımları Bugün Beşiktaş Belediyesi Çilekli Tesislerinde Kozlarını Paylaştılar.

Yıldızspor liderliğini korumak, Rumelihisarı takımı ise liderle arasındaki puan farkını 1'e indirmek istiyordu. Oldukça sıcak havada geçen müsabakada gülen takım 5-2'lik skorla lider Yıldızspor oldu ve liderliğini devam ettirdi. Maçın başlama düdüğüyle birlikte ev sahibi Yıldızspor maça çok hızlı başaladı. henüz 7. dakikada ilk atağında kornerden gelen topa iyi yükselen Şafak kafayla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlerleyen dakikalar karşılıklı ataklarla geçti, ilk yarının son dakikasında herkes ilk yarının böyle biteceğini düşünürken, Yıldızspor'dan Cem yaklaşık 25 metreden vurduğu top defansada çarparak Rumelihisarı ağlaraına gitti ve skor 2-0 oldu ilk yarı bu skorla sonuçlandı.





 İkinci yarıda ilk yarı gibi çok hızlı başladı fakat bu sefer konuk takım Rumelihisarı golü bulan takım oldu. 49. dakikada Yasin' in kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşu ağlarla buluştu ve skor şimdi 2-1 oldu. bu golen sonra oyunda inanılmaz kırılma anları yaşandı, her iki takımda yakaladıkları pozisyonları gol ile sonuçlandırmakta oldukça zorlandılar, maçın 69. dakikasında Yıldızspor kaptanı Göktürk sol çaprazdan çalımlarla içeri girdi ve yay üzerinden yapmış olduğu vuruş ağlarla buluştu ve skoru 3-1 e getirdi. bu golle rahatlayan Yıldızspor rakibinin direncini kırdı, ve daha iyi futbol oynamaya başladı.74. dakikada orta sahadan atılan ara topuna hareketlenen Okan sol çaprazdan bekletmeden vurdu ve takımının 4. golünü attı. 4-1 bu golün yanlızca 2 dakika sonrası bu sefer sahneye Cem çıktı çalımlarla ceza alanına girdi ve kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlarla buluşturdu ve takımının 5. kendisinin 2. golünü Rumelihisarı ağlarına yolladı. 81. dakikada Rumelihisarı takımı sol taraftan kazanmış olduğu serbest vuruşta topa iyi yükselen Yasin takımı adına 2. golü atarak skoru ilan etti 5-2 bu galibiyetle Yıldızspor 12 puanla liderliğini korurken Rumelihisarı 5 puanda kaldı.










YILDIZ  5 - RUMELİHİSARI  2

STAD :
BEŞİKTAŞ BLD. ÇİLEKLİ TESİSLERİ
SAHA KOMSERİ : ADEM SAFİ
HAKEMLER:NURİ ALA**** ERDİ SEVİNÇ**** BERKAY HAYIR***
YILDIZSPOR: FURKAN***ŞAFAK*** BURAK CAN***MEHMET***
YUSUF***BURAK***GÖKTÜRK****UTKU***MELİH****CEM**** OKAN****
YEDEKLER:BURAK,BARAN,KÜRŞAD,UĞUR CAN,YAĞIZ,KAAN,BÜNYAMİN RUMELİHİSARI:OKAN**SERDAR**EMİR**KAAN**ONUR**HAKAN**RECEP**ERMAN**
ORHAN**YASİN****HASAN**
YEDEKLER:
AHMET,ÖZCAN,İSMAİL,EMRE,ZEKERİYA




    Değerli Saha Komserimiz Adem Safi'ye Yardımlarından Dolayı Teşekkür Ederiz.


Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.