Yıldızspor U-13 Muradiye'ye Şans Tanımadı...

Yıldızspor U-13 Muradiye'ye Şans Tanımadı...

U-13 Ligi 11. Grupta Son Sıraları İlgilendiren Maçta Yıldızspor, Beşiktaş Bld. Çilekli Tesislerinde Muradiyesporu konuk etti. Karşılaşmayı 4-1 Kazanan Yıldızspor Haftayı 3 Puanla Kapayan Ekip Oldu.

 Beşiktaş Belediyesi Çilekli Tesislerinde oynanan, U-13 ligi 11. grup müsabakasında, son sıralardan kurtulmak isteyen Yıldızspor ve Muradiye takımlarının nefes kesen mücadelesi seyredenlere keyifli dakikalar yaşattı. Maçı 4-1 lik skorla ev sahibi takım Yıldızspor kazandı. Maçta attığı iki gol ve yaptığı nefis hareketlerle tribünleri kendine hayran bırakan Emircan maçın iyileri arasındaydı. Müsabaka evsahibi takımın vuruşuyla başladı, ilk ciddi atağında 6. dakikada Yıldızspor kaptanı Mustafa, kendi yarı alanından almış olduğu topu rakip yarı alana taşıdı ve yaklaşık 25 metreden çok sert vurdu, kalecinin üzerinden topu ağlarla buluşturdu, bu güzel gol ile ev sahibi takım 1-0 öne geçti. dakikalar 20 yi gösteriyordu ki soldan gelişen Yıldızspor atağında ceza yayı üzerine gelen ortayı iyi takip eden Emircan müthiş bir zamanlama ile top yere düşmeden vuruşunda Muradiye kalecisi Dursun'un bakışları arasında meşin yuvarlak bir kez daha ağlarla buluştu. Sahalarımızda ender görülen bu güzel golü seyirciler uzun süre ayakta alkışladı. İlk yarı bu iki güzel gol ile 2-0 sona erdi. Maçın ikinci yarısı bambaşka bir muradiye vardı sahada, farkı önce 1'e indirip daha sonra beraberliği yakalayarak maça ortak olmak istiyorlardı. 41. dakikada nitekim aradığı gole Erk' in ayağından kazanmış oldukları gol ile kavuştular. 2-1. Bu dakikadan sonra her iki takımda müthiş fırsatlar yakaladı. Muradiye çok net gol pozisyonlarından yararlanamadı. 55. dakikada ani gelişen Yıldızspor atağında soldan ceza alanına giren Emircan kaleci dursun ile karşı karşıya kaldı, bu oyuncunun vuruşunda top bir kez daha Muradiye ağlarıyla buluştu bu gole Muradiye teknik heyeti uzun süre ofsayt gerekçesi ile itiraz etti, fakat maçın hakemi Murat Kırtay golü verdi ve durum şimdi 3-1 oldu. Bu gol ile iyice rahatlayan ev sahibi takım, son dakikada kazanmış olduğu frikik atışında topun başına geçen Uygar nefis bir kesme vuruş ile maçın skorunu belirledi 4-1. Maçtan sonra hakem Murat Kırtay'a Muradiye cephesinden tepkiler devam etti.






YILDIZSPOR  4 - MURADİYE  1

STAD : Beşiktaş Bld. Çilekli Tesisleri
SAHA KOMSERİ : Adem Safi
HAKEMLER : Murat Kırtay
YILDIZSPOR : Tolga***, Hakan***, Durukan***, Özcan***, MertKaya***, Mustafa****, Yiğit***, Uygar***, Ataberk***, Mert***, Emircan****
YEDEKLER : Yunus, Aykun, Ege, İhsan, Abdullah, Süleyman
MURADİYE: Dursun**, Akansel**, Emre**, Kamil**, Kadir**, Furkan**, Kerem**, Ahmet**, Erk***, Sefa**, Sezer**
YEDEKLER: Emre, Yasin, Onur







HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.