Yönetim sola 3 milyon dolar bütçe ayırabilir

Yönetim sola 3 milyon dolar bütçe ayırabilir

26 yaşındaki sol bek Diaz, kariyeri boyunca kulüp için 162 maça çıktı, 7 gol ve 10  asist yaptı. Ameliyat olmak için ABD'den İstanbul'a döndüğünde Beşiktaşlı futbolcu, iyileşme süreciyle ilgili özel çalışmalara başladı.

 

26 yaşındaki sol bek Diaz, kariyeri boyunca kulüp için 162 maça çıktı, 7 gol ve 10  asist yaptı. Ameliyat olmak için ABD'den İstanbul'a döndüğünde Beşiktaşlı futbolcu, iyileşme süreciyle ilgili özel çalışmalara başladı. Cezayirli oyuncuların dönüşü kesin değil, 2-3 ay sürecek. Sezon iyi başladı ancak sakatlığı nedeniyle ameliyat olmak zorunda kalan Rashid Ghazal, Beşiktaş teknik ekibi için beklentilerle dolu. Futbolcu, 8 Kasım'da Amerika'da ameliyat oldu ve  bireysel çalışmalarına başlamak için İstanbul'a döndü. Rehabilitasyon ve tedavi sürecinde uzmanlaşan Cezayirli oyuncunun dönüş sürecinin bu çalışma döneminde netleşeceği konuşuluyor. Taban ciprobet tarağı ağrısı nedeniyle ameliyat olan yıldız isim Beşiktaş'ın 2-3 ay bekledikten sonra hala hazır olabileceği vurgulanmalıdır.

Başantrenör Şenol Güneş'in en güvendiği isimlerden Ghezzal'ın dönüşüyle ​​Beşiktaş, ara transferde adeta  futbolcu  gibi olacak. Siyah beyazlı yönetim, Cezayirli futbolcunun rehabilitasyon süreciyle ilgili sağlık komisyonunu da yakından takip ediyor. Siyah beyazlı kulüp başkanı, Beşiktaş Yurtbay Seramik karşılaşmamızı izledi Başkan Ahmet Nur Çebi, hentbol şube yetkilisi Mesut Çebi ve Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, Beşiktaş Yurtbay Seramik ile MKE Ankaragücü takımının Süleyman Seba Stadyumu Müsabakasında oynanan maçı izledi. Chebi, siyah-beyazlılarımızın 35-27'lik galibiyetiyle sonuçlanan maçın ardından başantrenörümüz Mohammad Corel Corral ile birlikte hentbolcularımızı tebrik etti. Beşiktaş erkek hentbol ciprobet giriş takımı, Süper Lig'in 9. hafta karşılaşmasını kazandı. Hentbol Süper Ligi'nin 9. Haftası'nda Beşiktaş Yurtbay Seramik erkek hentbol takımımız MKE Ankaragücü'nü evinde 35-27 mağlup etti Beşktaş'ta maçın en golcü isimleri 6'şar golle Enis Harun Hacıoğlu ve Ozan Erdoğan olurken, onu 5 golle Eyüp Arda Yıldız izledi. Spor muhabiri ve  yorumcusu Hıncal Uluç, 83 yaşında hayatını kaybetti. Sağlık sorunları nedeniyle bir süredir yoğun bakıma kaldırılan ve geçtiğimiz günlerde entübe olan Hıncal Uluç'tan kötü haber geldi. Ünlü gazeteci, tedavi gördüğü hastanede temmuz ayında tek böbreğinin iflas etmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Son dakika yaşanan trajik olaylardan sonra Hıncal Uluç kimdir? Hıncal Uluç nerelidir, kaç yaşında ve neden öldü? Sorunun cevabı merak uyandırıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.