Yunanistan ekibi Olimpiakos’un kadrosuna da  girdi

Yunanistan ekibi Olimpiakos’un kadrosuna da  girdi

Oyuncunun sözleşmesinde sezon başında Siyah Beyazlıları West Ham United'dan bedelsiz olarak kiraladığı ve  sadece 800 bin euro maaş ödediği, "25 maç oynasa, 2 sponsorluk, 2 milyon euroluk sözleşmeli futbolcu olsaydı.

 

Oyuncunun sözleşmesinde sezon başında Siyah Beyazlıları West Ham United'dan bedelsiz olarak kiraladığı ve  sadece 800 bin euro maaş ödediği, "25 maç oynasa, 2 sponsorluk, 2 milyon euroluk sözleşmeli futbolcu olsaydı. kulüpler 3 yıl boyunca elenorbet otomatik olarak devreye giriyor” projesi. 29 yaşındaki oyuncu bu sezon Süper Lig'de 12 maça çıktı. 1001 dakika sahada kaldı ve 2 asist yaptı. Spor Toto Süper Lig'de 15. Hafta Deneyimi yarın 24 Aralık Cumartesi ve 25 Aralık Pazar. Hafta yarın Antalyaspor - MKE Ankaragücü ve Ümraniyespor - M. Başakşehir maçı ile başlıyor. Güveninizi Yeniden Kazanın; Maç 2-0 olsa da Şenol Güneş'in büyük bir değişiklik yapmasını istiyorum. Fiziki olarak Beşiktaş'ın gerisinde olan bir takımı değil, Şanlıurfaspor'u kutlamamız lazım.

Çeviklik, hız ve dayanıklılığın tüm yönlerinde mükemmeldirler. Beşiktaş'ta bu savunmayla bir şey olmaz. Trabzonspor ve burada yediği gol sayısı inanılmaz. Masuaku iyi bir futbolcu, N'Koudou da elenorbet giriş öyle ama oynamıyor, bir sürü söylenti var. Masuaku gibi bir futbolcuyu nasıl çıkardı anlamıyorum. Bizde  bir terslik var, herkes stoperlerin ayaklarının iyi olacağını ve yumuşak oynayacağını söylüyor. Bir bek nasıl oynar, Masuku izlesinler. Ersin'e neden cevap verdiğimi anlamıyorum. Bu hedeflerde yanlış olan ne? Tüm takımlarda olduğu gibi Beşiktaş'ta da durum bu ve Türk oyuncular ve kendi çocukları için işler ters gittiğinde hesaplar açılıyor. Yabancı oyuncular el üstünde tutulurken, Türk oyuncular en az kazanan takım için mücadele ediyor ve tüm yükü taşıyor. Yabancılara her zaman birinci sınıf muamele edilir. 2-0'lık maçın sonunda Şenol Güneş müdahale etmeseydi felaket olabilirdi. Mohamed Elneny baş döndürücü bir gelişme kaydetti ve her transfer döneminde gündemde olan Türk kadrosunun tekrar eden bir özelliği oldu. England News, Londra teknik direktörü Mikel Arteta, Arsenal ile sözleşmesi bu sezon sonunda sona eren Elneny'den sözleşmesini yenilemesini istedi. 90min'e göre Arsenal, Elneny'nin bu yaz  takımda kalmasını isterken, "Arteta onu mümkün olduğu kadar uzun süre  tutmak istiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.