Yusuf Balaser Alkmaar altyapısında yetişen 19 yaşındaki oyuncu

Yusuf Balaser Alkmaar altyapısında yetişen 19 yaşındaki oyuncu

Bu kez A takımda mutluluğu bulmaya başlıyor. Hem forvette hem de dışarıda oynayabilen Youssef, üstün tekniği ve hızıyla dikkatleri üzerine çekti.

 

Bu kez A takımda mutluluğu bulmaya başlıyor. Hem forvette hem de dışarıda oynayabilen Youssef, üstün tekniği ve hızıyla dikkatleri üzerine çekti. Sarı lacivertliler, Ferdi'deki gibi takım patlamadan Yusuf'u da kadrosuna katmak istiyor. Tespit ekibinin 19 yaşındaki lirabet çocuk için 'yine de al' raporu verdiği bildirildi. Yönetim kolları sıvadı ve Alkmaar'a ilk teklifini yaptı. Hollandalı ekibe, yaklaşan satıştan pay da dahil olmak üzere tekliflerde bulunulacağı kaydedildi. Fenerbahçe, işi 1 milyon Euro'ya varan bedelle tamamlamayı planlıyor.

Önce Hollanda, Sonra Hilal

Yusuf Barası, Hollanda'nın Alkmaar şehrinde Türk bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Genç yıldız U15, U16 ve U17 kategorilerinde Hollanda forması giyiyor. TFF'nin çabalarıyla U-19'lardan sadece Ay-Yıldız'ı seçen 19 yaşındaki oyuncu, şimdi de Umut milli takımımızın vazgeçilmez oyuncularından biri. Yusuf Barası,  Alkmaar A adına tek golünü bu kez Speech League'de Vaduz'a kaydetti. Yusuf, Hollanda ikinci liginde Alkmaar U21 takımında çıktığı 7 maçta 6 gol atıp 1 de asist yaptı.

Anthony Nvakem, Beşiktaş pas radarında Kartal'a yeşil ışık yaktı: "Fahja ile doğrudan iletişime geçer ve bir anlaşma yaparsanız, sorunsuz bir şekilde imzalarım.  33 yaşındaki başarılı Arap kulübünün zor günler geçirdiğini belirterek, "Burası özel bir kulüp ve yapacak çok işim var. Bu süreçte ayrılma isteğimi kendilerine ilettim. Direkt olarak kulüple iletişime lirabet giriş geçer ve bir anlaşmaya varırsan sorunsuz bir şekilde imza atarım. Benden kulübe değil, kulüpten bana talepte bulunmak en mantıklı yoldu' dedi. Bu güvenceye istinaden Kartal, doğrudan Al-Fahya kulübüyle temasa geçti.

Nwakaeme, Trabzonspor'un Spor Toto Superliga şampiyonluğuna çıktığı 30 maçta 13 gol  10 asistle doğrudan katkı sağladı. Akabinde Les Bleus de Bordeaux ile yeni sözleşme için maaş konusunda anlaşamayan başarılı futbolcu, Çin Süper Ligi ve Avrupa kulüpleriyle bir süre pazarlık yaptı ve sonuç alamayınca Arap kulübüyle anlaşmaya vardı.

Galatasaray Mecidiyeköy'deki GS LEO Konutları projesinin ticari lansmanı Nef Stadyumu'nda gerçekleşti. Basın toplantısına Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Nevita Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal ve çok sayıda davetli katıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.