Zenk Torsen ve tedavisi devam eden Muleka yer alıyor

Zenk Torsen ve tedavisi devam eden Muleka yer alıyor

Hafif Ağrı Yarışmaya katılmadı.Takım. Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Aykut Devasa ve Bülent Uygun ile Beşiktaş ile Westerlo arasında oynanan hazırlık maçını tribünlerden izledi.

 

Hafif Ağrı Yarışmaya katılmadı.Takım. Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Aykut Devasa ve Bülent Uygun ile Beşiktaş ile Westerlo arasında oynanan hazırlık maçını tribünlerden izledi.

Mert Günok: 40 yaşıma kadar oynadım

32 yaşındaki Beşiktaş kalecisi Mert Günok, gelecek planlarını anlatıyor. Tecrübeli boksör, "39-40'a kadar mücadele etmek istiyorum ama sakatlanmamak da önemli. Sakatlanmazsam 6-7 yıl daha mücadele edeceğim" dedi.

Beşiktaş'ın deneyimli kalecisi Mert Günok, Antalya kampında beIN Sports'a açıklamalarda bulundu. Gunnock, "Uzun bir sakatlıktan sonra takıma katıldım. İlk defa bu kadar büyük bir sakatlık yaşadım. Benim için de kolay değil. İlk hazırlık maçımızı galibiyetle betlaz noktaladık. Kazanmayı alışkanlık haline getirmek istiyoruz. Bence Dünya Kupası'ndan sonra en zor maç şimdi başlıyor. En iyi şekilde hazırlanıyoruz. Dünya Kupası'nda kalecinin performansı ön plana çıkıyor" dedi.

Milli takım golüyle ilgili de konuşan Günok, "Başakşehir'de de forma giydim. Orada müttefiklerden destek yok. Beşiktaş'a ilk teklif geldiğinde arkamdaki camiaya liderlik edip yeniden milli takımın ayrılmaz bir parçası olabileceğimi düşünmeye başladım. Maalesef sakatlandım ama şimdi yine elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.

"İngiltere ile ilgileniyorlar"

Mert, hedefleriyle ilgili şunları söyledi: "Hedefim her zaman Avrupa'da oynamaktı. Salgından önce 1-2 İngiliz kulübü benimle ilgilendi. Gizli bir görüşmeydi. Görevim betlaz giriş bitince kendisiyle görüşülecek. 39-40 yaşıma kadar oynamak istiyorum ama sakatlanmamak da önemli.

Emre Kocadağ'ın 2028'deki golleri...

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, takımın Antalya kampında. Kocadağ, "Şenol Güneş şu anda gözlem amaçlı kampta. Bir başarı şartı varsa, bunu karşılamak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. "Söylemek.

Cumhurbaşkanlığı hedefleriyle ilgili olarak Kokadağ, "Cumhurbaşkanımız Ahmed Nur Sebi'yi 2025'e kadar destekliyoruz. Cumhurbaşkanımız isterse üçüncü dönem de aday olabilir. 2025'te bir benzeri yeniden seçilir.

Talha: Ramos ile karşılaştırılmaktan gurur duyuyorum

Kara Şahinlerin genç guardı Tayyip Talha Sanuç Antalya antrenman kampında basına açıklama yapıldı. Tayyip, "Sergio Ramos, Van Dijk gibi bütün iyi stoperleri yakından takip ediyorum. Onlardan bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Sergio Ramos'a kıyasla gurur duyuyorum.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.