Zorlu Maçı Küçükköy Kültür Kazandı..

Zorlu Maçı Küçükköy Kültür Kazandı..

İstanbul U-19/2 ligi 14. Grupta Şampiyonlukta İddaalı Olan İki Takım Beyoğlu ve Küçükköüy Kültürspor Sütlüce Stadında Karşılaştılari. Deplasman da Maçı 3-0 Kazanan Kültürspor 2. maçını kazanarak puanını 6 yaptı.

Ortaalan mücadelesi şeklinde başlayan maçın ilerleyen dakikalarında evsahibi Beyoğluspor daha çok pozisyon arayan ve atak oynayan bir görüntü çizdi. Baran lada yakaladığı net pozisyonu harcadı. Küçükköy Kültürsporda Oktay ın kullandığı frikik kaleciden döndü, dönen topu Ali ve Serhat değerlendiremedi. Kültür baskılı oyununda 43. dk. golü buldu, Hakan kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü atıp takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. ilk yarıda  Küçükköy temsilcisinin üstünlüğü ile geçildi.
İkinci yarıyada hızlı başlayan Kültür 58. dk. farkı ikiye çıkardı. Oktay ın sağ çaprazdan çektiği sert şut gol olunca durum 2-0 oldu. 60. dk. defansın hatasını affetmeyen Hakan Kalecinin üzerinden aşırtma vuruşla durumu 3 farka taşıdı. Beyoğluspor yaptığı ataklarda Eyüp, İbrahim ve Hasan la bulduğu pozisyonlarda deplasman kalecisi Güven gole izin vermedi. Maçta başka gol olmayınca Küçükköy Kültürspor maçı 3-0 kazanıp puanını 6 yaptı. Önümüzdeki hafta Beyoğluspor evinde Gültepe Özgençliksporu misafir edecek. Küçükköy kültürsporda evinde Cankurtaransporu ağırlayacak.








BEYOĞLUSPOR  0 - KÜÇÜKKÖY KÜLTÜR  3


STAT : Beyoğlu Belediyesi Sütlüce Tesisleri
HAKEMLER : Ercan Olgun****, Burak Kaplan****,Canber Hazar****
SAHA KOMSERİ : Yılmaz Erkan
BEYOĞLUSPOR : Aytekin**, Caner**, Burak***, Baran**, Bedrettin**, Eyüp***, İbrahim**, Sedat***, Şahin**, Hasan***, Hasan*** 
YEDEKLER : Mehmet, Ramazan, Ramazan, Ayberk, Kerem, Emre
KÜÇÜKKÖY KÜLTÜR : Güven****, Abdullah***, Şafak***, Serhat***, Mesut***,  Abdullah***, Ali***, Hakan****, Yasin***, Yunus***, Oktay****
YEDEKLER : Fırat, Burak, Muharrem, Murat, Tolga, Mert, Serhan



Maçın En Başarılı İsmi Kalesini Gole Kapayan Güven.






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.