Zorlu mücadeleyi Üsküdar Anadolu kazandı

Zorlu mücadeleyi Üsküdar Anadolu kazandı

İstanbul 2.Amatör Lig 15. Grubun formda takımlarından Ortadağspor, Alemdağ Stadında Şampiyonluk adaylarından Üsküdar Anadoluspor'u misafir etti. Zevkli ve çekişmeli geçen mücadeleyi her iki yarıda attığı gollerle 2-0 kazanan Üsküdar Anadoluspor zorlu depl

İstanbul 2.Amatör Lig 15. Grubun formda takımlarından Ortadağspor, Alemdağ Stadında Şampiyonluk adaylarından Anadolu Üsküdarspor'u misafir etti. Zevkli ve çekişmeli geçen mücadeleyi her iki yarıda attığı gollerle 2-0 kazanan Üsküdar Anadoluspor zorlu deplasmandan 3 puanla dönmeyi başardı.


Sergen Yurtseven, Gürkan Çakar ve Bengü Kayalak hakem triosunun mükemmel bir yönetim gösterdiği mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi ekip Ortadağspor oldu, son maçlarında yükselişe geçen Sancaktepe temsilcisi Ortadağspor rakibini hata yapmaya zorlasada defans güvenliğini elden bırakmayan Üsküdar Anadoluspor ev sahibine gol izni vermedi. Karşılıklı geçilen atakların 42.dakikasında baskılarını arttıran deplasman takımı galibiyet golünü buldu, Ceyhun'un sağdan ortasına iyi yükselen Onur Çalışkan kafa ile topu filelere yollayarak takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. 44.dakikada Üsküdar temsilcisi penaltı atışı kazandı, topun başına geçen Hüseyin'in vuruşunu Ortadağspor'un başarılı kalecisi Erdal, çıkararak rakibinin farkı artırmasını önledi. İlk yarı Üsküdar Anadoluspor'un üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Anadolu Üsküdarspor Onur Çalışkan ve Yusuf ile net pozisyonlar yakalasada gününde olan Ortadağspor kalecisi Erdal farkın açılmasına izin vermedi. Maçın sonlarına doğru beraberlik için yüklenen ev sahibi ekip iki net pozisyonda kalesinde devleşen Abdullah'ı geçemedi. 85.dakika gelişen kontra atakta Üsküdar Anadolu, Oğulcan'ın kafa golü ile skoru 2-0 yaparak rahat bir nefes aldı. Sertleşen mücadeleyi zamanında çıkardığı kartlarla sakinleştirmeyi bilen ve maçın sonucuna etki etmeden mükemmel bir yönetim gösteren maçın hakemi Sergen Yurtseven mücadele sonunda izleyenlerden alkış aldı. Bu galibiyetle 28 puana yükselip zirve yarışına devam eden Üsküdar Anadoluspor önümüzdeki hafta evinde Çiğdemspor'u misafir ederken, 19 puanda kalan Ortadağspor ise 1453 Maltepe Gençlik deplasmanına gidecek.




















Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.