Zorlu mücadeleyi Üsküdar Anadolu kazandı

Zorlu mücadeleyi Üsküdar Anadolu kazandı

İstanbul 1. Amatör ligi 14.grup 7. Hafta karşılaşmasında zirve mücadelesi veren Üsküdar Anadolu ile 1877 Alemdağspor takımları karşı karşıya geldiler. Çekişmeli geçen mücadeleyi ev sahibi ekip Üsküdar Anadolu 3-2 kazanarak önemli bir avantaj sağladı.

İstanbul 1. Amatör ligi 14.grup 7. Hafta karşılaşmasında zirve mücadelesi veren Üsküdar Anadolu ile 1877 Alemdağspor takımları karşı karşıya geldiler. Çekişmeli geçen mücadeleyi ev sahibi ekip Üsküdar Anadolu 3-2  kazanarak önemli bir avantaj sağladı.

Selimiye Stadında oynanan mücadeleye her iki takımda çok istekli başladı ilk dakikalarda her iki takımda kontrollü ve fazla riske girmeden geçtiler. İlk 20.dakika karşılıklı ataklarla geçti her iki takım alacakları 3 puanın takımları için çok önemli olacağın farkındaydılar. 33. dakikada ev sahibi Üsküdar temsilcisi orta sahadan gelişen atakta topu önünde bulan Yusuf kaleci Cenk'le karşı karşıya kaldı güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi 1-0. Konuk takım 45.dakikada kontra atakla çıktığı topla Hüseyin kaleci Abdullah karşı karşıya kaldı iyi bir vuruşla takımının beraberlik gölünü ağlara gönderdi 1-1, karşılaşmanın ilk yarısı 1-1'lik skorla tamamlandı.

İkinci yarıya iyi başlayan taraf ev sahibi yeşil beyazlı takım oldu kanatları iyi kullandığı dakikalarda rakibi orta sayı kalabalık tutmaya çalıştı ve 64. dakikada sol kanattan gelişen atakta ceza sahasına içinde rakibine sert giren Sait hakem Muhammed Enes Özel tereddütsüz beyaz noktayı gösterdi penaltı atışını Ogün kullandı topu ağlara gönderdi 2-1. Karşılaşma karşılıklı ataklarla devam ediyor ve 72. dakikada konuk takım sağ kanattan kazandığı serbest atışı ceza sahası içine gelen topu iyi takip eden Erdem topu ağlara gönderdi skor 2.2 . Ev sahibi takım Üsküdar temsilcisi 74.dakikada orta sahadan gelişen atakta ceza sahası dışından güzel bir vuruşla topu ağlara gönderen İsmail takımını 3. golünü attı ve skor 3-2 oldu. 87.dakikada rakibine sert giren 1877 Alemdağlı oyuncu Cengiz kırmızı kartla oyun dışında kaldı. kalan sürede başka gol olmayınca mücadele ev sahibi takımın 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.

Maç sonu tribünler karıştı
Hakemin son düdüğü ile iki takım taraftarları tribünde kavga ederek istenmeyen görüntülerin çıkmasına sebeb oldular. Tribünden sahaya inen olayları İki takımın futbolcuları yatıştırarak büyümesini önlediler.


STAD :Selimiye
SAHA KOM:Metin  Aksoy
HAKEMLER: Muhammet Enes Özel, Levent Muhsir, Doğan Suphi Turan.
ÜSKÜDAR ANADOLU. Abdullah, Umut can,Yaşar, Ogün, Birkan, İsmail, (85 Umut) Ceyhun, Erdem,(75 Gürkan) Zahir( 45 Semih)Yasin, Yusuf, 
1877 ALEMDAĞ: Cenk, Sait, Yalçın( 69 Okan ), Hasan, Mehmet, Cengiz, Ahmet, Mahmut, Erdoğan, Alper, Hüseyin.








































HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.