1. Lige yelken açtılar

1. Lige yelken açtılar

Boğazın tek Kadın Futbol Takımı Kireçburnu Spor, 1. Lig'e bir adım daha yaklaştı. Küçükçekmece deplasmanından 1 puanla dönen Kireçburnu Spor, 28 puanla liderliğe yükseldi.

Boğazın tek Kadın Futbol Takımı Kireçburnu Spor, 1. Lig'e bir adım daha yaklaştı. Küçükçekmece deplasmanından 1 puanla dönen Kireçburnu Spor, 28 puanla liderliğe yükseldi.

Maç öncesi Fuat Paşa Otel'de kamp yapan Kireçburnu Spor Kulübü, rakipleri kadar saha dışı güçlerle de mücadele etmeye devam ediyor.
Küçükçekmece'de Akdeniz Nurçelik ile karşılaşan Kireçburnu, önce sahanın değiştirilmesiyle mağdur edilmeye çalışıldı. Bir diğer önemli etken de karşılaşmanın hakemi oldu. Ligin zirvesini önemli derecede belirleyecek karşılaşmada, son olarak 7 yıl karşılaşma yönetmeyen orta hakem Tunay Köse'nin atanması ise tam bir skandal olarak nitelendirildi.

Bunlar gibi birçok sıkıntıyla mücadele eden Kireçburnu, Nurçelik karşılaşmasına fırtına gibi girdi, ilk 20 dakikada ev sahibi ekibe nefes aldırmayan Kireçburnu 20. dakikada golcüsü Nazlıcan ile golü buldu. Bu dakikada kazanılan penaltı atışında Nazlıcan, Kireçburnu'nun golünü attı. Bu dakikada Nurçelik 10 kişi kaldı.
Golden sonra oyunu rolantiye alan Kireçburnu devreyi 1-0 önde kapattı.
İkinci yarıda Kireçburnu'nun verilmeyen penaltıları, hakemin tüm takdir haklarını ev sahibi takım lehine kullanması ilk yarıdaki yönetimine gölge düşürdü. Karşılaşmanın 65. dakikasında ise bir hakem skandalı yaşandı. Bu dakikada Kireçburnu'ndan Nurhan'ın topa yaptığı müdahaleye haksız penaltı veren hakem Köse tepkileri bir anda üzerine çekti. Adeta oyunu dengelemek istercesine Nurhan'a kırmızı kart çıkarttı.
65. dakikada Nurçelik bulduğu penaltı golü ile karşılaşmada beraberliği yakaladı. Kalan dakikalarda da tüm takdir haklarını ev sahibi ekip lehine veren karşılaşmanın hakemi son dakikalarda Nazlıcan'ın gole giderken ceza sahası içinde düşürülmesini ise es geçti.

Karşılaşma sonrası Kulüp Başkanı Yaşar Kalender "Bugüne kadar desteklerini bizden esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Genç'e, taraftarlarımıza ve bize bu gururu yaşatan kızlarımıza çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta son karşılaşmamızı tam bir karnavala çevireceğiz. Tüm Sarıyerli dostlarımızı Çayırbaşı Stadı'na bizlere destek vermeleri için bekliyorum" diye konuştu.










kaynak : sariyermarti.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.