2. İASKF U-14 karma şampiyonu Üsküdar oldu.

2. İASKF U-14 karma şampiyonu Üsküdar oldu.

İASKF tarafından 2.cisi düzenlenen “U14 Karması Turnuvasının” finali Ümraniye ile Üsküdar arasında Seyrantepe stadında oynandı. Normal süresi 1-1 biten mücadeleyi penaltı atışları sonrası 5-4 kazanan Üsküdar şampiyon oldu.

İASKF tarafından 2.cisi düzenlenen “U14 Karması Turnuvasının” finaline yakışır şekilde maç başladı. İlk tehlikeli atağı Ümraniye Tolgahan ile yakaladı, kaleci ile karşı karşıya kalan Tolgahan'ın vuruşu az farkla auta çıktı. Ümraniye takımı daha çok topla oynadığı dakikalarda Üsküdar takımıda kontra topla çıkıp pozisyon arıyordu. Sefa kafa şutu az farkla auta çıkınca Üsküdar galibiyet golünü kaçırmış oldu. İlk yarının uzatmalarında Ümraniye'den Tarık'ın ceza sahasından attığı sert şut üst direğe çarpıp auta çıkınca ilk yarıda 0-0 beraberlikle sona ermiş oldu. İkinci yarıya iki takımda eşitliği bozmak adına birbirlerine karşı üstünlük golünü atmak için rakip kalede pozisyon aradılar. Üsküdar baskılarının sonucunda 50. dk. penaltı kazandı, topun başına geçen Mehmet topu filelere yollayarak Üsküdar karmasını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra Üsküdar Batuhan ve Muhammet ile net pozisyonları değerlendiremedi. 67. dk. gelişen Ümraniye atağında sağdan yapılan ortaya mükemmel vole vuran Tolgahan takımına beraberliği sağladı 1-1 . Kalan sürede iki takım eşitlik bozacak golü bulamayınca kural gereği seri penaltılara geçildi.





Penaltılar:
Üsküdar           Ümraniye
Ayhan Gol        Tarık Gol
Mehmet Gol      Yusuf Gol
Oğuz Kaçırdı     Mücahit Kaçırdı
Bilal  Gol          Tolgahan  Gol
Esat  Gol         Hakan Kaçırdı

Penaltı atışları sonrasında maçı 5-4 kazanan Üsküdar takımı 2. İASKF U-14 ilçeler arası karması Şampiyonu oldu. Şampiyon takıma ve 2. olan takıma kupa ve madalyalarını İASKF Başkanı Sayın Ali Düşmez ve Ekibi verdi. Şehri İstanbul spor ekibi olarak Üsküdar ilçesi Karmasının teknik ekibini ve futbolcularını kutluyor başarılarının devamını diliyoruz. Turnuvanın 3. lük 4. maçı Esenler ile Gaziosmanpaşa takımları arasında oldu. Maçı 3-1 kazanan Esenler Turnuvayı 3. bitirdi.








SAHA : Seyrantepe
HAKEM : Sinan Ertingü ****, Yavuz Yüksel ****, Adem Çelebi ****
SAHA KOMSERİ : Niyazi Ertürk-Nezir Aydın
ÜMRANİYE : Kadir ***, Mücahit ***, Buğra ***, Yusuf ***, Ferdi ***, İbrahim ***, Numan ***, Tarık ***, Görkem ***, Batuhan***, Tolgahan ****
YEDEKLER :  Tolga, Kadir, Emre, Hakan, Emin, Mücahit, Yunus
ÜSKÜDAR :  Samiersan ****, Yusuf ****, Bilal **
**, Muhammed ****, Abdurrahman ****, Kadir ****, Sefa ****, Muhammet ****, Muhammed ****, Mehmet ****, Batuhan ****
YEDEKLER : Fırat,
Uğur, Ayhan, Tufan, Oğuz, Esat
GOLLER : dk. 50 Mehmet(Üsküdar), dk. 67 Tolgahan(Ümraniye)









Haber-Foto : Murat Nazik               

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.