2020 Olimpiyat adayı İstanbul’dan Kurtuluş Spor’a destek

2020 Olimpiyat adayı İstanbul’dan Kurtuluş Spor’a destek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Heraklis Tatavla ismiyle 1896 yılında kurulan ve Türkiye’nin en eski kulübü unvanını taşıyan yeni adıyla Kurtuluş Spor Kulübü’ne malzeme yardımlarıyla destek oluyor.

Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü, azınlıkların kurduğu ve ilk olimpiyat şampiyonlarını yetiştiren tarihi kulübe verdiği destek ile kulübün yaşatılmasına katkıda bulunuyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Türkiye’nin en eski spor kulübü olma özelliğine sahip olan Kurtuluş Spor Kulübü’ne (eski adıyla Heraklis Tatavla) verdiği destekle kulübün yaşatılmasına katkı sunuyor.

2020 Olimpiyat Oyunları’nı düzenlemeye aday olan 2012 Avrupa Spor Başkenti İstanbul’da Büyükşehir Belediyesi, amatör spora verdiği malzeme yardımı desteğini aralıksız sürdürürken 1896 yılında Heraklis Tatavla ismiyle kurulan ve olimpiyatlarda ülkeye ilk şampiyonlukları getiren Kurtuluş Spor’a her yıl olduğu gibi bu yıl da malzeme yardımında bulundu.

Kurtuluş Spor Kulübü altyapılarda Türkiye’de ilk 10’da yer alıyor

116 yıllık kulüp bugün ise basketbol ve voleybol branşlarında başarıyla mücadele etmeye devam ediyor. Bünyesinde 50 sporcu bulunan Kurtuluş Spor Kulübü’nün 4 sporcusu ise Milli Takım’larda yer alıyor. Alt yapılarda Türkiye’de en iyi ilk 10 kulüp içinde yer alan Kurtuluş Spor Kulübü ayrıca açtığı basketbol ve voleybol okullarıyla da ülke sporuna yeni yıldızlar yetiştirmeye devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.