2022 Dünya Kupası nedeniyle ligi kazanan Beşiktaş için transfer çalışmaları devam ediyor

2022 Dünya Kupası nedeniyle ligi kazanan Beşiktaş için transfer çalışmaları devam ediyor

Teknik Direktör Şen Güneş'in aktardığına göre Kartal, savunmasını güçlendirmek istedi ve Atletico Madrid'in stoperi Felipe'ye katıldı.

 

Teknik Direktör Şen Güneş'in aktardığına göre Kartal, savunmasını güçlendirmek istedi ve Atletico Madrid'in stoperi Felipe'ye katıldı. Kulüple sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Brezilyalı oyuncu kara beyaz listede bulunuyor. Felipe, Welinton veya Montero ile yollarını ayırırsa, gruba katılacaklardı. 33 yaşındaki Felipe, teknik direktör tarafından Beşiktaş'a önerilecek olan ve oynama şansı olmayan Atletico Madrid'den ayrılmaya kararlı. 3 yıl önce Porto'dan İspanya milli takımına 20 milyon euroya transfer edilen 1.90m boyundaki piabet oyuncuyu teknik heyet merakla bekliyor. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Braga'ya gönderdiği iddia edilen Serdar Saatçi hakkında gerçek ortaya çıktı Fenerbahçe'nin onu istediği iddia edilen Serdar Saatçi. Beşiktaş'ın genç defans oyuncusu Serdar Satych, Avusturya kampında yaramazlık yaptığı için kadrodan atıldı ve ardından  1.5 milyon € bonservis + 1 milyon € bonus için Braga'ya gitti.

Yeni takımıyla beklentilerini karşılayamayan ve Braga'nın La Liga 3 yedek takımına gönderilen Serdar'ın Fenerbahçe yedek kulübesi listesinde olduğu iddia edildi. Ancak Beşiktaş, genç oyuncunun satış sözleşmesini tercih edecek gibi görünüyor. Bu nedenle Türk kulübü Serdar Saatçı'yı transfer etmek isterse, o zaman ilk görüşme hakkı Beşiktaş'a ait olacak. Taraflar anlaşamazlarsa bu öncelik anlamını yitirir. Beşiktaş ve Kanada kaptanı  Atiba Hutchinson, Dünya Kupası'ndan kimsenin korkmadığını söyledi Kanada, F Grubu'nda Belçika, Fas ve Hırvatistan ile karşılaşacak. 36 yıl önce Kanada, Dünya Kupası'nda gol atamamıştı. Puan piabet giriş verilmez. Beşiktaş ve Kanada  kaptanı 39 yaşındaki Atiba Hutchinson, "Uzun süredir milli takımdayım ve onların bu seviyeye geldiklerini hiç görmemiştim. şu andan itibaren." 2013 yılında Beşiktaş'a transfer olan Atiba Hutchinson, o günden bu yana  siyah beyazlı forma giyiyor. Tecrübeli bir futbolcu olan Beşiktaş, halen yerine koyacak oyuncu bulamıyor ve bu sezon  sadece bir Türkiye Kupası maçında yer alabiliyor. Atiba Hutchinson, Kanada milli takımında da 98 kez forma giydi. Kanada'nın Dünya Kupası'nda kaptanlığını yapacak olan Atiba Hutchinson merakla bekleniyor. Beşiktaş, Borussia Dortmund'u futbol dünyasıyla tanıştıran "Footbonaut" üzerinde çalışıyor. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.