22 Yıllık Tecrübeli BESYO Hazırlık Kursu

22 Yıllık Tecrübeli BESYO Hazırlık Kursu

Üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) Bölümlerinde yüksek öğrenime devam etmek isteyen öğrencilere,

Üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) Bölümlerinde yüksek öğrenime devam etmek isteyen öğrencilere, Üniversitelerin Özel Yetenek Spor Sınavlarına hazırlamak amaçlı kurulan ve 22 yıldır büyük başarı oranıyla faaliyet gösten Rekor Spor Akademisi Besyo Hazırlık çalışmalarına başladı.

Kurs olarak öncelikli hedefimiz aday öğrencilerimizi yaptıkları başarılı çalışmalar ile kendilerini defalarca kanıtlamış eğitimcilerin nezaretinde sistemli, planlı ve programlı olarak Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulları sınavlarına hazırlamaktayız.

2017 yılında 86 öğrencisinin 77 sine Üniversite kazandıran ve 22 yıllık süreçte toplam 1970 öğrenciyi Üniversiteli yapan Rekor Spor Akademisinde, her öğrenci başarılı olmaya adayıdır.

Her öğrencimizle bireysel olarak ilgilenerek eksikliklerini belirtiyor nasıl başarılı olabilecekleri konusunda onları yönlendiriyoruz, öğrencilerimizi kuvvet, dayanıklılık, sürat, koordinasyon ve branş testlerine tabi tutarak kendi yetenek ve becerilerine uygun Üniversitenin özel yetenek sınavına hazırlıyoruz.

22 Yıllık tecrübe ve deneyimle %96 başarılı oranı olan Rekor Spor Akademisinde hayalinize ulaşmak artık çok kolay.

Cavit Akarsu önderliğinde deneyimli ve tecrübeli Antrenörler Emre Kaya, Mehmet Çoban ve Güllü Şahin nezaretinde devam eden Rekor Besyo Hazırlık Kursuna iletişim için irtibat numaramız :  (0553 696 34 18)

rekor-besyo-hazirlik-kursu3.jpgrekor-besyo-hazirlik-kursu1.jpgrekor-besyo-hazirlik-kursu2.jpgrekor-besyo-hazirlik-kursu.jpg

rekor-besyo-hazirlik-kursu4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.