2,8'e, ardından 3'e ve son olarak 3,2 milyon euro'ya yükseldi

2,8'e, ardından 3'e ve son olarak 3,2 milyon euro'ya yükseldi

Ancak Beşiktaş  bir düşünme süresi istedi; Beşiktaş'ın istediği miktar 5 milyon euro. 

Beşiktaş  bir düşünme süresi istedi; Beşiktaş'ın istediği miktar 5 milyon euro.  Beşiktaş, Burnley kulübünün 5  milyon euro teklif etmesi halinde Wout Weghorst'u İngiltere'ye göndermeyi kabul etti. Müzakerelerin her iki taraf için de makul bir meblağla sonuçlanması bekleniyor ancak Beşiktaş'ın talebi şu anda 5 milyon €, Burnley'ninki ise 3.2 milyon €. Trabzonspor, Toto Süper Lig'in 18. Haftasında Alanyasport Corendon'a deplasmanda  5-0 mağlup oldu.

Çin Süper Ligi'nin 18. haftasında Alanya Spor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi.

Kırbıyık Holding Stadı'nda ilk yarıyı 3-0 tamamlayan Alanyaspo, ikinci yarıda  iki golle maçı 5-0 kazandı ve üç puan aldı. Alanyaspor'un golleri 14. dakikada Efecan Karaca ve 37. dakikada Efkan Bekiroğlu 45+7 oldu. Ahmed Hassan dakikada 75 vuruşa iddacı ulaşıyor. İlk dakikada Wilson Eduorda, 78. dakikada Yusuf Özdemir kaydetti. Trabzonspor bu sonuçla ligde 29 puanla 6. sırada  yer alırken, Alanya Spor 24 puanla 8. sıraya yükseldi. Trabzonspor bu sezon Süper Lig'deki en farklı yenilgisini aldı. Trabzonspor, ligde önümüzdeki hafta  Medipol Başakşehir'i konuk edecek. Diğer maçlarda Başakşehir, Adana Demirspor'u 2-1 yenerken, İstanbulspor ile Gaziantep FK  1-1 berabere kaldı. Gazeteci Turgay Demir, Beşiktaş'tan Duhuliye'ye uzanan Weghorst projesini değerlendiriyor.

Weghorst, Beşiktaş için canı gönülden oynuyor. Bu yüzden bugün  bir şans daha yakaladığında Beşiktaş ona yardım edecek. Beşiktaş'ın pozisyonu için elbette planları var. Werghhorst getirdiği parayı sağlayacak. Çünkü belli ki oyuncularınız iddacı giriş yaklaşık 5 aydır Beşiktaş'ta. Manchester United onu hemen isterse Beşiktaş'la muhtemelen 10 milyon Euro'luk bir rakamla anlaşma bulur. Beşiktaş, özellikle Ebu Bekir'i dolduracak o değil. Bu transferin Beşiktaş için de iyi olduğunu düşünüyorum. Çünkü Weghorst, etrafındaki insanlarla oynayan bir aktör. O bir oyuncu ve performansı onların performansına bağlı. Beşiktaş şu anda 10 sayı eksik ve kanatlar dengesiz. Ghezzal felç oldu. Bu yüzden kendi başına daha fazlasını yapabilen bir oyuncuya ihtiyacımız var. Ebu Bekir gibi hücumcuların gelmesi Beşiktaş'a güç katacaktır. İyi bir transfer olacağını düşünüyorum. "

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.