3 puan Eyüpspor’u rahatlattı

3 puan Eyüpspor’u rahatlattı

Dün kendi sahasında rakibini yenerek 3 puan alan Eyüpspor, ligte kalma mücadelesinde bir adım öne geçti.

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Eyüpspor, kendi sahasında ağırladığı  Körfez Futbol Kulübü'nü 1-0 yendi.  Maçı  Hüseyin Altıntaş, yardımcıları Tolga Atsan, Cem Yoldaş ve Sezgin Çınar yönetti. Eyüpspor, 56’ıncı dakikada 7 numaralı formanın sahibi Eser Yayla ile golü buldu. Eyüpspor, kendi sahasında oynadığı maçı 3 puan alarak tamamladı. Her iki takımın puanlarının birbirine yakın olması maçı tansiyonunu artırdı. Sarı kart gören oyuncular şunlar oldu: Cansu, Emrah, Eser, Ersan, Ali Kemal (Eyüpspor), Mehmet, Gökhan (Körfezspor)

 

 ‘’KAZANMASINI BİLDİK’’

Eyüpsor’da 9 numaralı forma ile oynayan Ersan Martin, maçın sonunda gazetemize yaptığı açıklamada, maçın stresli olduğunu belirterek, “Puanların çok yakın olması nedeni ile yenilen takımın düşme tehlikesi vardı. Biz kazanmayı bildik, golü bulduk. Maçta birkaç gergin an da yaşandı fakat bunlar saha içinde kalıyor. Hakemler çok iyi yönetti maçı. Kırmızı kart da çıkabilirdi. Körfez güçlü bir takım ve iyi mücadele ettiler. Körfezspor Kulübü’ne başarılar diliyoruz. Biz 3 puan aldığımız için çok mutluyuz” dedi.


“GALİBİYET BEKLEDİĞİM SONUÇTU’’

Eyüpspor Kulüp Başkanı Bayram Uzun da hakemlerin güzel bir yönetim sergilediğini söyledi. Uzun, “İlk yarıda takımda bir tutukluk vardı, takım 2’inci yarı stresini attı. Güzel bir futbol sergilediler. Galibiyet beklediğim bir sonuçtu” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.