4x4'lük Çekmeköyspor

4x4'lük Çekmeköyspor

İstanbul 1. Amatör Lig 14. Grub lideri Çekmeköyspor, grubun alt sıralarındaki takımlarından Elmalıspor'un misafiri oldu. Karşılaşmayı 4-0 kazanan lider Çekmeköy haftayı 3 puanla kapatarak puanını 19 yaptı.

İstanbul 1. Amatör Lig 14. Grub lideri Çekmeköyspor, grubun alt sıralarındaki takımlarından Elmalıspor'un misafiri oldu. Karşılaşmayı 4-0 kazanan lider Çekmeköy haftayı 3 puanla kapatarak puanını 19 yaptı. Saat 12:30'da Paşabahçe Stadı'nda oynanan maçın ilk düdüğünden itibaren Çekmeköy Spor'un üstünlüğü vardı. Maçın hemen başında oyunu Elmalı Spor'un yarı sahasına yıkan Çekmeköy 5. Dk da Erdi ile gole yaklaştı. Erdi'nin ceza sahası içerisinde yaptığı voleyi Elmalı kalecisi son anda kornere çeldi. Sağlı sollu ataklarına devam eden Çekmeköyspor 15.dk. sağdan yapılan ortada Yusuf'un ön direkte arkaya çırkardığı topa arka direkte İsmail dokundu ve takımını deplasmanda 0-1 öne geçirdi. 20.dk. da Çekmeköy spor sağbeki Serdar aldığı topu şık çalımlar ile sol tarafta defansın arkasına sarkan İsmail'e çıkardı, İsmail kaleciyi attığı çalımdan sonra topu boş kaleye bıraktı durum 0-2 ye geldi. İlk yarıda topa sahip olup pas yapmayı tercih eden Çekmeköy girdiği net pozisyonları cömertçe harcadı. İlk yarı Çekmeköy'ün 0-2 lık üstünlüğü ile sona erdi. İlk yarının en dikkat çeken istatistiği ise Çekmeköy kalecisi Rıdvan'ın ait atışı kulanmamasıydı.

İkinci yarıya da iyi başlayan Çekmeköy yarıya gol ile başladı. İkinci yarinin başında Erdi'nin sağ çizgide aldığı topu şık çalımlar ile cezasahası içinde sıfıra inerek kaleciyi çaresiz bırakan vuruşuyla durumu 0-3 getirdi. Dakikalar 60'ı gösterirken Serdar'ın sağdan yaptığı ortaya altı pas içerisinden kafa vuruşu yapan Çekmeköy'ün genç forveti Yusuf takımını 0-4 öne geçirdi. Kalan dakikalarda Çekmeköy girdiği pozisyonları değerlendiremedi. Elmalı ise kontra ataklar ile gol aramaya çalışsa da başarılı Çekmeköy defansını geçemedi. Maç Çekmeköy'ün 4-0 üstünlüğü ile sona erdi. Çekmeköy önümüzdeki hafta evinde Heybeliadaspor'u misafir ederken, Elmalıspor ise Bay geçecek.










Haber-Foto : Muammer Özenen

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.