7. dakikada Magomed Özdoev ve 33. dakikada Mbaye Diagne'nin golleriyle ilk yarıyı 2-0  tamamladı

7. dakikada Magomed Özdoev ve 33. dakikada Mbaye Diagne'nin golleriyle ilk yarıyı 2-0  tamamladı

 Mbaye Diagne bu maçta attığı golle ligdeki rekorunu 10'a çıkardı. 65. dakikada Konya Spor, Mamediouf'un golüyle farkı 1 puana indirdi.

 

 Mbaye Diagne bu maçta attığı golle ligdeki rekorunu 10'a çıkardı. 65. dakikada Konya Spor, Mamediouf'un golüyle farkı 1 puana indirdi. Kıdemli yıldız bu golden 7 dakika sonra 72'lik skorla geri döndü ve skoru 2-2'ye getirdi. 88. dakikada Fatih Karagümrük ile Kerim Frei  öne geçti. Konyaspor pes etmek yerine golü 90+5'lik Mamediouf ile yanıtladı ve maç 3-3 sona erdi.

Fatih Karagümrük sonucun ardından 20 puana, Konyaspor ise 27 puana yükseldi. Önümüzdeki haftaki lig maçında Fatih Karagümrük, Kasımpaşa ile galaxybetting deplasmanda oynayacak. Konyaspor evinde Beşiktaş'ı konuk edecek. İngiliz medyası Beşiktaş'ın hareketlerini yakından takip ediyor. Yabancı basın  gelişmelere büyük ilgi gösterdi. Vincent Aboubakar, Cristiano Ronaldo'nun lisansı için Al-Nassr'dan ayrıldı, 'Beşiktaş, Wout Weghorst'un yerini almayı hedefliyor'

Vincent Aboubakar harekete geçiyor

Kamerunlu oyuncunun sözleşmesi Cristiano Ronaldo'nun gelişiyle sona eriyor. Aboubakar transferi, Wout Weghorst'un Manchester United'a taşınmasını sağlayabilir Hollandalı forvet, United'ın Ronaldo'nun yerini alacak en son ismi oldu Beşiktaş, Cristiano Ronaldo'nun gelişinin ardından Al Nasr'dan ayrılmasının ardından Wout Weghorst Weghorst'un Manchester United'a taşınmasını görebilecek bir hamleyle Vincent Aboubakar'ı imzalamak için acele etmeye hazırlanıyor.

Abu Bakar'ın sözleşmesi Suudi kulübü tarafından Ronaldo'ya yer açmak için feshedildi, çünkü Suudi ligi kulüplerin takım başına en fazla sekiz yabancı galaxybetting giriş oyuncu kaydetmesini şart koşuyor.

Bu gelişmeler eski kulüpleri Beşiktaş'ı şaşırttı ve Türk tarafının Kamerun kaptanını  başarılı eski kulübüne geri getirme olasılığı yüksek. İronik bir şekilde Beşiktaş, United'ın geleceği konusunda iyimser olabilir.

ING Kadınlar Süper Ligi 14. Hafta maçında Beşiktaş GKN Kargo Takımı, Melikgazi Kayseri Basketbol takımını konuk ediyor Fanatik kaynaklarına göre; Burnley ve Manchester United, Weghorst'u imzaladı. İngiliz kulübü, Hollandalı golcü için bir yıllığına Beşiktaş'a  2.8 milyon Euro ödeyecek.  Bayan Voleybol 1. Ligi 13. Hafta, Beşiktaş Seylan Bayan Voleybol Takımımız Maspol'ü 3-0 mağlup etti Maç seyirci; Kaiyi Ren, Lal Verda Akın, Ema Strunjak, Dilay Özdemir, Bianka Mumcular, Doğa Yılmaz ve Zeynep Palabıyık (solda) ile  Beşiktaş Ceylan; 14-25, 20-25 ve 21-25'lik üç setlik skorlarla salonu 3-0 aldılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.