Abubakar'a Türkiye'den iki resmi teklif geldiği anlaşıldı

Abubakar'a Türkiye'den iki resmi teklif geldiği anlaşıldı

Beşiktaş, Wörtweghorst'un Manchester United'a imza attığının ortaya çıkmasının ardından eski forvet Vincent Abubakar ile ilk görüşmesini yaptı.

Beşiktaş, Wörtweghorst'un Manchester United'a imza attığının ortaya çıkmasının ardından eski forvet Vincent Abubakar ile ilk görüşmesini yaptı. Cumhurbaşkanı Ahmed Noor Sebi'nin Kamerunlu forvetle ilk teması kurduğu, Abubakar'ın ise Türkiye'den iki resmi teklif aldığı bildirildi. İlgili iki kulübün Beşiktaş'ın teklif ettiği rakamın çok üzerinde teklif vermediği iddia ediliyor. Beşiktaş, Weghorst'un desteğiyle Aboubakar için teklifini artıracak. Yıldız oyuncunun 1-2 gün içinde kulübü Al-Nassr ile bağlarını tamamen koparması bekleniyor.

Beşiktaş'ın son gelişmelerinden, ayrılanlar arasında adı mislibet geçen Dele Alli kalacak gibi görünse de Beşiktaş endişeli. Yeterince tanımıyor, Şenol Güneş son zamanlarda onu kullanmıyor, takımda bir boşluk olmasına rağmen... Oyuncu Everton'da forma giydi, o zamanlar Beşiktaş'ta bir sezon forma giydiği için. Üç takımda oynayamayacak. Bu nedenle ya Beşiktaş'ta kalır ya da Everton'a döner. Everton kesinlikle ona 2.2 milyon € ödemek istemiyor ve geri dönmesini beklemiyor, bu yüzden Dele Alli'nin geride kaldığını söylemek doğru olur.

Mert Günok, Ersin Destanoğlu'nun şanssızlığı üzerine kaleyi süpürürken "İşte buradayım, Türkiye'nin en önemli kalecilerinden biriyim" dedi. Club Brugge, Elsing'i yakından izliyor ve transferini tamamlamayı umuyor. Ersin Destanoğlu'na gelince, her şeyin birkaç gün içinde gerçekleşeceğini söylemek gerekiyor.

Manchester United'ın çok açık bir ilgisi var. Weghorst, Burnley'den sezon sonuna kadar kiralık olduğu için istediğini yapamıyor ve Manchester United da oyuncuyu Burnley'den satın alabilir. Burnley'den satın almak için oyuncunun Burnley'de olması gerekiyor ama Burnley sezon sonuna kadar Beşiktaş namı diğer Weghorst'a ödeme yapmadan oyuncu mislibet giriş alabilir. Gerisini Manchester United'a bırakın. Beşiktaş bunun için 2,5 ila 3 milyon Euro'luk bir meblağ belirledi, yani son sözü Beşiktaş söylüyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, İngiliz futbolcu Dele Alli'ye son kararı verdi. Kasımpaşa incelemesinde Alli'ye  şans tanımayan Şenol Güneş, yönetimle yaptığı görüşmede "Geçici kalsa da gitse de takım için bir şey değişmez. Aldığı mesajda, "Kotayı açmak için yabancı gönderilebilir" dedi. Öte yandan Everton, Beşiktaş'ın 2.2 milyon euroluk maaşına denk gelen geri gönderme talebini de en azından Dele Ali'nin hesaba katılmayan maaş yükünü taşımak istemedikleri için kabul etmeyecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.