Adalar Spor şampiyon

Adalar Spor şampiyon

İstanbul 1.amatör ligi 14.grupta mücadele eden adalar Spor selimiye stadındaki kendisiyle aynı puanda olan Şile Spor’la yaptığı baraj maçını,normal süresi 2-2 biten karşılaşmada penaltılar sonunda yenerek grubunda şampiyon oldu.

Normal sezonu gol averajıyla lider tamamlayan Adalar ,Şile Spor’un puanının ve ikili averajın aynı olmasından dolayı bu sene federasyon aldığı yeni karar ile iki takımın baraj maçı oynamasına karar verdi. Genel Averajda +3 üstün olan Adalar Spor, bu sene konulan bu kuraldan dolayı ligi lider olarak bitirmiş olmasına rağmen ,şampiyonluğunun tescil edilebilmesi için Şile Spor ile Baraj maçında karşı karşıya geldi..


Sert ve mücadeleci bir futbol ortaya koyan iki takımın maçı 2-2 berabere sonuçlandı.Uzatmalara geçildi,iki takım yine birbirlerine üstünlük sağlayamayınca penaltı atışlarına geçildi.Penaltı atışları sonunda rakibine  üstünlük kuran Adalarspor maçı kazanıp grubunu şampiyon olarak tamamladı.


Adalar Spor’un başarısında büyük payı olan kaleci İrfan kolundan sakatlanarak oyunu yarıda bıraktı.Haydarpaşa numune hastanesine götürülen İrfan’ın tedavisi yapıldı.


Karşılaşmayı eski belediye başkanı Coşkun Özden ve Adalar belediye eski başkan yardımcısı Resul Can’da takip etti.

Haber: Serdar Çakıroğlu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.