Aday memura eğitim

Aday memura eğitim

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Aydın Üniversitesi arasında imzalanan iş birliği protokolü ile İstanbul İl Müdürlüğü bünyesinde çalışacak aday memurlar oryantasyon eğitiminden geçiriliyor.

MESLEKİ YETERLİLİKLERİ GELİŞTİRLECEK

Protokol kapsamında gerçekleştirilecek olan oryantasyon eğitimiyle İstanbul Millî Eğitim Müdürlüğü bünyesinde göreve başlayan aday memurların ve halen görevini yürütmekte olan personelin mesleki yeterliliklerini geliştirmelerine ve güncel bilgilerle donatılmış olarak görev yapmalarına katkı sağlanması hedefleniyor.


Protokol imza töreninde bir konuşma yapan İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız; büyük bir hızla gelişen teknolojiye ve teknolojinin doğru kullanılmasına vurgu yaparak “Devlet kurumlarında görev yapan personelin güncel bilgilerle donatılmış, hızlı ve doğru bilgilerle görev yapması zorunluluk haline gelmiştir. Bu amaçla İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Aydın Üniversitesi arasında yapılan işbirliği protokolü, çalışanlarımızın mesleki gelişimi açısından büyük önem taşımaktadır.” dedi. 

İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli heyeti Başkanı Dr. Mustafa Aydın da iki kurum arasındaki iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “İstanbul Millî Eğitim Müdürlüğü ile birçok alanda işbirliği ve projeler yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Bu, ülkemiz ve özellikle İstanbul’un eğitimi için son derece önemlidir.” dedi.

Aday memurların eğitiminin tamamlanmasının ardından İstanbul Millî Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görevini yürütmekte olan diğer memurlara da oryantasyon eğitimi verilerek mesleki gelişimlerine destek olunması ve en son güncel bilgilerle donatılmış olarak görev yapmalarının sağlanması planlanıyor.

Haber: İnci Şahin

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.