Ajax ve Beşiktaş Maçı Canlı Olarak İzle

Ajax ve Beşiktaş Maçı Canlı Olarak İzle

Ajax ve Beşiktaş Maçı Canlı Olarak İzle

Ajax ve Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda Gerçekleşecek?

UEFA Şampiyonlar Ligi içerisinde ikinci maçlar artık başlıyor. Şampiyonlar Ligi’nde olan tek temsilcimiz Beşiktaş, ikinci maçında Hollanda takımlarından olan Ajax ile karşı karşıya gelecektir.

Zorlu mücadele öncesinde Beşiktaş takım içerisinde gerçekleşen sakatlanmalarda oldukça can sıkıcı bir durum haline gelmiştir. Açıklanmış olan kafile içerisinde Michy Batshuayi yer alması da takım için oldukça sevinçli bir karşılama olmuştur. Kadro içerisinde Serdar Saatçı, Demir Ege Tıknaz ve Emirhan Delibaş gibi genç oyuncularda yer almaktadır. restbettakip.com

 

Amsterdam Johan Cruijff Arena içerisinde oynanacak olan karşılaşmada TSİ 19:45 de başlayacaktır. Aynı zamanda dijital bir platform olan Exxen üzerinde de canlı olarak yayınlanacaktır. Maç, Fransız hakem olan Benoit Bastein tarafından yönetilecektir.

Beşiktaş İçin Şampiyonlar Liginde 46. Maçı

Beşiktaş ve Ajax karşılaşması Şampiyonlar Ligi içerisinde 46. Mücadelesi olacaktır. Aynı zamanda Avrupa’nın en büyük futbol organizasyonunda 8. Kez mücadele edecektir. Beşiktaşlılar yapmış oldukları 45 karşılaşmada 13 kez üstünlük sağlamışlardır. 9 maçta da berabere kalma durumu olmuştur. Geri kalan 23 karşılaşmada ise mağlubiyet ile karşı karşıya gelmiştir. Şampiyonlar Ligi’nde rakip filelere 44 gol bırakmıştır. Kendi filesine ise 85 gol yemiştir.

Yeni sezon içerisinde de siyah beyazlıların nasıl bir ilerle göstereceği oldukça merak konusudur. Seyirciler içinde büyük bir heyecanla beklenmektedir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.