AK Partili kadınlara "AK Orman"

AK Partili kadınlara "AK Orman"

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları tarafından ‘Bir Ağaç Bin Nefes, Bir Kadın Bir Umut’ sloganıyla gerçekleştirilen ‘AK Kadınlar Ormanlar’ projesiyle AK Parti üyesi kadınlar adına İstanbul’da ağaç dikilecek.

 AK Parti İstanbul İl Teşkilatı kadın üyeleri adına yaklaşık 800 bin ağaçlık ormanı oluşturmak için ilk adımı attı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yöntemiyle bağlandığı törende, AK Partili kadınlar yağmur ve soğuk havaya aldırış etmeden ilk aşamada 500 fideyi ormanlık alana dikti. 

 Aydos Ormanı Mesira Alanı’nda düzenlenen törene İstanbul Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyeleri Özlem Yazıcı, Nurten Şahin, Tuğba Köksal, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Şeyma Döğücü, İstanbul Kadın Kolları Yerel Yönetimler Birim Başkanı İffet Polat ve çok sayıda partili kadın katıldı. 

AK Parti İstanbul Kadın Kolları Yerel Yönetimler Birim Başkanı İffet Polat, 1 milyona yakın üye sayılarıyla İstanbul Kadın Kolları’nın partinin 3’te birini oluşturduğunu söyledi. Polat, “AK Parti üyesi olan kadınlarımızın adlarını yaşatmak için böyle bir proje yaptık. Biliyorsunuz kadınlar aile ve toplumu korumak için çok fedakarane çalışıyorlar. Biz de çamur, soğuk, yağmur demeden geldik, yarının nesillerine güzel bir dünya bırakabilmek için fidan dikimi yapacağız.” İfadesini kullandı. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.