Akgün; “Okulların sorunları bizim sorunumuz”

Akgün; “Okulların sorunları bizim sorunumuz”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün okul gezilerine bu kez de Sudi Özkan Kız Teknik ve Meslek Lisesi ve Sedar Adıgüzel İlköğretim okulunda devam etti.

Okullar tatil olana kadar okul ziyaretlerine devam edeceğini belirten Başkan Akgün; “ Okulların sorunlarını ve eksikliklerini yerinde görmek ve duymak için okullar kapanana kadar okul gezilerim devam edecek. Olaya anında müdahale etmek ve çocuklarımıza her türlü imkanları sunmak için Büyükçekmece Belediyesi elimizden geleni yapacağız” dedi.

Her iki okulda da okul yönetimi ve öğretmenleriyle bir araya gelen Başkan Akgün, eğitim adına yapmış olduğu hizmetlerden bahsederek öğretmenlerin fikirlerini aldı. Öğretmenlerin sorunlarını da tek tek dinleyen Başkan Akgün; “Öğretmenlik ve belediyecilik çok kutsal bir meslek. Öğretmenler çocukları eğitmekle yükümlü bizlerde insanlara hizmet etmek onların huzurlu, mutlu, rahat bir şekilde hayatları sürdürmekle yükümlüyüz” şeklinde konuştu.

Öğretmelere bölge genelinde yapmış olduğu hizmetlerden de bahseden Başkan Akgün; “Hizmet sevgiyle başlar bizler işimizi sevmezsek başarılı olamayız” .

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.