Akgün’den Kahvehane Ziyareti

Akgün’den Kahvehane Ziyareti

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Kumburgaz Merkez Mahallesin de vatandaşları bilgilendirdi.

Geçtiğimiz günlerde okul ziyareti sonrasında bir kahvehaneye giden Başkan Akgün, Kumburgaz da 2013 yılında yapılacak hizmetler hakkında vatandaşı bilgilendirdi.

Başkan Akgün’ü karşılarında görünce şaşkınlıklarını gizleyemeyen vatandaş ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını belirttiler.
Belediye Meclis Üyesi Coşkun Kaynak ve Belediye Teknik Başkan Yardımcısı Ahmet Bayraktar’ında olduğu ziyarette imar konusuna değinen Başkan Akgün ruhsat konusunda vatandaşı bilgilendirdi.

Görevinin halkın refahını sağlamak olduğunu söyleyen Başkan Akgün; “ Kumburgaz için çeşitli konularda dedikodular ortalarda dönüyor. Ruhsatsız yerlerin yıkımı başladı gibi. Sizden ricam benim ağzımdan çıkmayan hiçbir söze inanmayın. Söz konusu sizi zor durumda bırakmak değil sizlere kolaylık sağlamaktır” dedi.

Yol sorunu kalmayacak…
Kumburgaz da yol sorunun kalmayacağının sözünü veren Başkan Akgün; “Kumburgaz da sahil ve yan yol üzerinde ki çalışmalarımızı tamamladık. Şimdi sıra E5 üstü tarafın alt yapısıyla birlikte yollarını tamamlamak. 2013 yılı çalışmalarız arasında buda yer alıyor. 2013 yılında Teknik ekibimle birlikte hummalı bir çalışma ya girerek yol sorunlarını da ortadan kaldırmış olacağız” şeklinde konuştu.
Kahvehanede gerçekleşen sohbetin ardından fotoğraf çekilmeyi ihmal etmeyen Başkan Akgün, güzel günlere az kaldığını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.