Akif Hamzaçebi Başakşehir’de

Akif Hamzaçebi Başakşehir’de

CHP İstanbul Milletvekili ve Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi bazı Sivil Toplum Kuruluşlarını(STK) ziyaret etmek üzere Başakşehir’deydi.

Pprogram dahilinde, Hamzaçebi’ye CHP İl Yöneticisi Hüseyin Aksu, Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir İlçe Başkanı Özgür Karabat ve ilçe yöneticileri eşlik etti.

İlk Ziyaretler Sivil Toplum Kuruluşlarına

Karadenizli yurttaşların yoğun olarak yaşadığı mahallelerde faaliyet gösteren dernekler, Hamzaçebi ve partililerin ilk durağıydı. Sırasıyla Ordulular Derneği(Şahintepe Mah.), Ordu Korganlılar Derneği ve Giresun Derneği ziyaret edilerek parti politikaları yurttaşlarla paylaşıldı.

Emekçiler Unutulmadı

Bir tekstil ve boya fabrikasının vardiya değişim saatinde emekçiler de ziyaret edildi. Hamzaçebi’yi karşılarında görünce hem şaşırdıklarını hem de mutlu olduklarını ifade eden işçiler geçim sıkıntısından şikayet ettiler. AKP’nin üretime dayalı bir ekonomik vizyonu olmadığını, günü kurtarmaya dayalı rant politikalarının da  emekçiye fayda sağlamayacağını söyleyen Hamzaçebi, “Emekçiler CHP iktidarında rahat bir nefes alacak” dedi.

Örgüt Toplantısı

CHP İlçe Başkanlığının tüzük gereği her ay düzenlediği aylık örgüt toplantısı, TÜMSAN ofisinde yapıldı. Belediye Meclis üyeleri Bektaş Ulusan, Serdar Bayraktar ve Hadi Akmugan meclis grubu çalışmaları hakkında bilgi verdi. Sunum ve konuşmaların ardından soru-cevap bölümüne geçildi. Hamzaçebi, partililerin soruları üzerine aday belirleme süreçlerinde asıl söz sahibinin örgüt olacağını söyledi. AKP sürekli oy kaybederken CHP’nin oylarını artırdığını, bunda en büyük payın örgütlere ait olduğunu söyleyen Hamzaçebi’nin “Başakşehir Belediyesini alacağınıza söz veriyor musunuz?” sorusuna partililerin coşkuyla “Evet !” yanıtını vermesi ile toplantıya son verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.