Al-Mutawa tarafından tutulan çoğu kapak rekorunu eşitledi

Al-Mutawa tarafından tutulan çoğu kapak rekorunu eşitledi

Fas adına 11. maça başlayan Romances de Beşiktaş, 57. dakikada sakatlandı. Seth oyundan sedye ile ayrılmak zorunda kaldı.

Fas adına 11. maça başlayan Romances de Beşiktaş, 57. dakikada sakatlandı. Seth oyundan sedye ile ayrılmak zorunda kaldı. Faslı Walid Chedira, 10 kişilik kadrosuyla uzatmalarda oyundan ihraç edildi. Bu sonucun ardından Fas, Dünya Kupası'nda yarı finale yükseldi ve bunu yapan ilk Afrika ülkesi oldu. Portekiz bu turnuvaya veda ederken, Fas yarı finalde Fransa ve İngiltere'nin galibi ile karşılaşacak. Beşiktaş'a geldiği günden beri beklenen katkıları vermeyen George-Kevin Nkudu için yarışta beklenmedik bir taraf. Enwsi.gr sitesinden edinilen bilgiye göre, Siyah Beyazlılar'da forma giyen Georges-Kevin N'Koudou ile Yunanistan ligi takımlarından AEK ilgileniyor. Hepimizin bildiği gibi Karakartal, bu sezon roxanne sonunda sözleşmesi sona erecek olan Kamerunlu sol kanat oyuncusu ile sözleşme yenileyemeyecek. Beşiktaş, 22 Ağustos 2019'da İngiltere'nin Tottenham Hotspur takımından 27 yaşındaki oyuncuyu 4,5 milyon euro'ya kadrosuna kattı. George Kevin Nkudu, Fransa'da küçükler grubunda forma giydikten sonra Kamerun milli takımını seçti. , 2022  Dünya Kupası'nda Kamerun milli takımında 2 maça çıktı ve sadece 25 dakika sahada kaldı.

27 yaşındaki sol kanat oyuncusu, siyah beyazlılarla sözleşmesi bitene kadar Le June 30 Ekim 2023'te 98 maçta 20 gol  8 asist kaydetti. EHF Avrupa Kupası üçüncü haftasında Beşiktaş hentbol takımı, Süleyman Seba Stadı'nda HC Dinamo Pancevo'yu konuk ediyor. Beşiktaş deplasmanda 2 rakibine mağlup oldu ve bu raundu kendi sahasında oynamayı planlıyor. Süleyman Seba Stadı'nda ilk yarıyı 19-11 geride roxanne giriş tamamlayan Beşiktaş, ikinci yarıdaki etkileyici performansına rağmen karşılaşmayı 31-27 kazandı. Beşiktaş bu sonuçla avrupa Hentbol Kupası'na veda ediyor. Dünya Kupası çeyrek finalleri devam ediyor. Fas ve Portekiz çeyrek finalde buluşuyor. Fas mücadeleye 1-0'lık üstünlükle devam etti. Fas-Portekiz karşılaşması sırasında Beşiktaşlıların sosyal medyadan Seth'e desteklerini açıklaması üzerine maçın ikinci yarısında Beşiktaş taraftarlarını üzen bir haber geldi. Fas milli takımının kaptanı Beşiktaş Romances sakatlığı nedeniyle takımdan ayrıldı. Maçın 57. dakikasında sakatlanan Roman Seth sedyeyle taşındı. Seth, Fas'ın İspanya ile oynadığı Son 16 Turu maçında gözleri bağlıydı ve  sakatlığına rağmen Portekiz ile karşı karşıya geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.