Aleyna Tilki derin ruhlu çevirmen arıyor

Aleyna Tilki derin ruhlu çevirmen arıyor

Son paylaşımında kendisine çevirmen aradığını belirterek dikkat çeken bir mesaj yayınlayan ünlü şarkıcı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Kariyerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Demet Akalın ile girdiği 'dünya starı' polemiğiyle çok konuşulmuştu.

Retrograde adlı şarkısıyla dünyaya açılan Aleyna Tilki, Demet Akalın'ın "Dünya starı olacağım dedi. Çocuk dizisinde oynuyor. Hira bile artık dizisini izlemiyor" sözleri üzerine gündem olan konularla ilgili konuşmama kararı aldığını belirterek dikkat çeken bir açıklamada bulunmuştu.

'YORUMSUZ KALMAK İSTİYORUM'
Genç popçu, "O konular hakkında konuşmaya gerek yok. Birçok magazin haberi var. Benim aşı hakkında söylediğim şey de bir gün boyuncu 'Trend Topic' olmuştu. Ne söylesek üzerine artık karışmaya başlıyor. Gündem olan şeyler hakkında artık bir süre yorumsuz kalmak istiyorum. Müzikten anlayanlar zaten beni tebrik etti" açıklamasını yapmıştı.

Akalın ise "Müzikten anlamıyorum işte ah. Ben onun iyiliği için söylüyorum. Yaştan falan da vurmaya çalışmış ama olmaz" şeklinde konuşmuştu.

MALDİVLERE GİTTİ
Demet Akalın ile girdiği polemiğin ardından tatil için Maldivlere giden Tilki, daha sonra ise burada yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmişti. Tilki'nin Maldivler'de, siyah mini elbisesiyle verdiği poz uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti.

20 yaşındaki Aleyna Tilki, şimdi ise Twitter paylaşımıyla adından söz ettirdi. Genç popçu, 533 bin takipçi sayısına ulaştığı Twitter hesabında şu mesajı yayınladı: "Türkçe tweetlerimi insanlara Türkçe çeviri yapacak derin ruhlu, akıllı Türk bir kişi arıyorum. Meraklısına duyurulur"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.