Alibeyköy Parseller- Sütlüce: 2-3

Alibeyköy Parseller- Sütlüce: 2-3

1’nci Amatör Lig’den, Süper Amatör Lig’e yükselmeyi hedefleyen ve grupta başı çeken iki takımın mücadelesi karşılıklı gollerle çekişmeli geçti.

 Türkiye Amatörler 1’nci Ligi 7’nci Grup’ta bugün saat 14:00’da Alibeyköy Parseller Stadı’nda oynanan maçta; ev sahibi takım Alibeyköy Parseler Spor, Sütlüce’ye 3-2 mağlup oldu.

Maça tutuk başlayan Parseller, kalesinde ilk golü erken gördü. Maçın ilk gölü 13’ncü dakikada  7 numaralı formayı giyen Sütlüce spor oyuncusu Metin Gürcan’dan geldi. İlk yarının kalan dakikalarında Sütlüce Spor ataklarını devam ettirdi fakat her iki takım da golü bulamadı. İlk yarı tek golle sonuçlandı. Maçın ikinci yarısına ilk yarıya oranla daha istekli olan taraf ve atak futbol sergileyen Parseller, ikinci yarının 13’ncü dakikasında 7 numaralı formayı giyen Muhammet Ali Gezgin’nin attığı gol ile maçta eşitliği sağladı. Moral bulan Parseller, ataklarını devam ettirdi ve 61’nci dakikada 9 numaralı formayı giyen Feyaz Baran’ın attığı gol ile maçta 2-1 öne geçti. Kalesinde ard arda 2 gol gören Sütlüce çabuk toparlandı ve 74’ncü dakikada 7 numaralı oyuncusu Metin Gürcan’nın attığı gol ile tekrar maçta eşitliği yakaladı. Şampiyonluğa oynayan her iki takım da maçın kalan dakikalarında ataklarını sürdürdü. 85’nci dakikada 3 numaralı formayı giyen Yılmaz Oal’ın attığı gol ile maçın galibi Sütlüce Spor oldu.

Maçta Parseller Spor’dan sarı kart gören isimler; 25’nci dakikada 5 numaralı formasıyla İsa Köroğlu, 44’ncü dakikada 10 numaralı formasıyla Eren Kurtulmuş, 62’nci dakikada 22 numaralı formasıyla kaleci Yasin Kurtuluş, 85’nci dakikada ise 8 numaralı formasıyla Osman Batmaz oldu. Sütlüce Spor’dan sarı kart görenler ise; 50’nci dakikada 2 numaralı formasıyla Fatih Çelik, 60’ncı dakikada 4 numaralı formasıyla Murat Yaman, 62’nci dakikada 7 numaralı formasıyla Metin Gürcan ve 85’nci dakikada 3 numaralı formasıyla maçın son golünü atan Yılmaz Oal oldu.

Bu sonuçla; 12’nci haftaya lider giren Parseller Spor’u 3-2 mağlup eden, grupta en yakın rakibi Sütlüce Spor, aralarındaki puan farkını 5’ten 2’ye indirdi. Bu sonuca rağmen liderliğini sürdüren Alibeyköy Parseller Spor, son 10 maçta aldığı 2 mağlubiyet ile başarılı bir grafik çizerek sezonun kalan maçlarında da  liderliğini koruyacağı görünüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.