Alibeyköyspor, Emlakbankspor’u rahat geçti.

Alibeyköyspor, Emlakbankspor’u rahat geçti.

U-19 Ligi 7 Grup mücadelesinde Alibeyköyspor evinde Emlakbanspor’u 4-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

Karşılaşmanın 2. dakikasında sağ taraftan gelişen Alibeyköyspor atağında Emlakban’dan Sertan ve Ali’nin çizgi biçiminde ofsayt kurmasından faydalanan Destan sağ kanattan aldığı topu ceza sahasında bekleyen Rıdvan’a indirdi. Rıdvan Ekici çok güzel bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu gole cevap vermek isteyen Emlakbank takımı Yunus ve Murat ile Alibeyköysporun üzerine geldiği dakikalarda kalesinde gol pozisyonu verdi. Gökhan’ın ara pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Destan Türkoğlu skoru 2-0 getirerek takımı rahatlattı.
Maçta oyun üstünlüğünü ele alan Alibeyköyspor rahat bir oyun ortaya koymaya başladı. Maçın 30. dakikasında Destan sakatlanarak oyundan çıktı. Yerine Kadir oyuna dahil oldu.

31. dakikada Emlakbank’ın golü geldi. Alibeyköyspor sahasına atılan uzun topta kaleci Ata topu kısa yumrukladı top Yunus’un ayağına geldi. Yunus’un düzgün vuruşuyla Emlakbank farkı bire indirdi: 2-1

40 dakikada Anıl Gemici de sakatlanınca Orhan Pekkoç mecburi olarak oyuncu değişikliğine gitmek zorunda kaldı. Cihan’ı oyuna dahil eden ev sahibi ekip gol aramaya başladı.

Alibeyköysporun bir atağında 44 dakikada top kaleci Cankat’ın ayaklarına geldi. Uzaklaştırmak istediği top Alibeyköysporlu Gökhan’ın önüne düştü. Gökhan yaklaşık 30 metreden çok güzel bir aşırtma vuruşu yaptı ve skoru 3-1’e getirdi.
İlk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarı ilk yarı gibi çekişmeli değil rölantide geçti. Maçın 76. dakikasında Emlakbank’tan Murat ve Ali, Alibeyköyspor’dan Abdullah kırmızı kart gördü. Karşılaşmanın 90. dakikasında Bilal ile başlayan atakta top Barış’ın ayağına geldi soldan Mustafa’yı çok rahat geçen Barış topu ceza sahasında bekleyen Rahmican’a indirdi. Rahmican çok güzel bir plase ile skoru 4-1’e getirdi. Karşılaşma bu skorla bitti.
Karşılaşmada Alibeyköyspordan Rıdvan, Barış, Gökhan iyi bir görüntü çizdi. Emlakbankspo’rda Yunus ve Sefa etkiliydi. Alibeyköyspor Hocası Orhan Pekkoç zorunlu oyuncu değişikliklerinden sonra U16 takımından Bilal Kurtuluş’u da oyuna alması takımı adına keyif vericiydi. Bilindiği üzere iki hafta önce A Takımı Hocası Metin Aydemir, Bilal Kurtuluş’a A Takımı kadrosunda yer vermiş ve oyunun son bölümlerinde oyuna dahil etmişti.

Uzun zamandır Altyapıda başarı arayan Alibeyköyspor’un Altyapısına bu sezon ortalarında gelen ve yaptığı çalışmalarla Alibeyköyspor’a hareketlilik getiren Orhan Pekkoç “bu yıl başlattığımız altyapı çalışmalarımızın meyvelerini önümüzdeki yıl alacağız. Bu sezon bazı gruplara yeni katılmamıza rağmen başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Başkanımız Sayın Ali Zengin ve yöneticilerimize bize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Saha: Alibeyköy
Hakemler: H. Şakir Eti, Rahim Sarıdede, R. Çağatay Yüceant
Saha Komiseri: Fadıl Kuş
Alibeyköyspor: Ata, Seçkin, Barış Orta, Mutluhan, Atilla, Rahmican, Destan, Gökhan, Anıl, Rıdvan, Barış Taşkın,
Yedekler: Onur, Abdullah, Cihan, Kadir, Yasin, Bilal, Cengizhan
Teknik Direktör: Orhan Pekkoç
Emlakbankspor: Cankat, Mustafa, Şimal, Ali,Sertan, Şehmuz, Onur, Göksu, Yunus, Murat, Sefa,
Yedekler: Ali, Sami, Birol, Cesur


yerelfutbol.com
HABER-FOTOĞRAF: SERKAN YILDIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.