Alibeyköyspor, puanını 22'ye yükseltti

Alibeyköyspor, puanını 22'ye yükseltti

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grupta Alibeyköyspor ile Selimiyespor karşılaştı. Ev sahibi takım rakibini 1-0′la geçti ve Selimiyespor bu sezon ilk mağlubiyetini aldı.

 

Alibeyköy Stadında oynanan karşılaşma Sinan Koç’un 10. Dakikada attığı gol ile Alibeyköyspor’un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. Böylelikle 11 maçta 10 galibiyet 1 beraberlik alan Selimiye ilk defa mağlup oldu. Maça Alibeyköyspor hızlı başladı. Samed Ali Uğur ve Ozan Yörükcü ile tehlikeli ataklar geliştirdi. 10'uncu dakikada sağ kanattan Özgür Dişli’nin taşıdığı topu alan Burak Kırıkçı güzel bir orta yaptı, Selimiye kalecisi Göktuğ Yapıcı topa müdahale edemedi ve Sinan Koç rahat bir kafa vuruşu ile Alibeyköysporu 1-0 öne geçiren golü attı.

Dakikalar 44’ü gösterirken sağ kanattan Selçuk Yılmaz ile atak geliştiren Selimiye yapılan ortanın Yavuz Kavunç’un eline çarpması neticesinde bir penaltı kazandı. Penaltıyı Kaptan Rıfat Can Şen kullandı. Rıfat’ın Kaleci Cemil Yücedağ’ın soluna gönderdiği top direkten dönünce Selimiye beraberlik şansını yitirmiş oldu ve maç 1-0 Alibeyköyspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla 11 maçta 10 galibiyet 1 beraberliği olan Selimiye ilk mağlubiyetini almış oldu. Alibeyköyspor puanını 22’ye çıkartıp 4. Lig'deki yerini korurken Selimiye 31 puanda kalmasına rağmen liderliğini devam ettirdi.

STAT: Alibeyköy
SAHA KOMİSERİ: Nezir Aydın
HAKEMLER: Yiğit Çetinköz
ALİBEYKÖYSPOR: Cemil Yücedağ, Özgür Dişli, Gökhan Demir, Bülent Aygündüz, Yavuz Kavunç, Ferhat Aşık, Samed Ali Uğur, Burak Kırıkçı, Ozan Yörükcü(Tugay Banicar), Olcay Doğu(Çağlar Öztürk), Sinan Koç(Metin Şirin)
TEKNİK DİREKTÖR: Metin Aydemir
SELİMİYESPOR: Göktuğ Yapıcı, Mert Yılmaz, Arif Karahan, Ahmet Keleş, Mahmut Rıdvan Cumurcu, Cem Özü(Sercan Uzsoy), Selçuk Yılmaz, Günay Baran Zirek, Kaan Çamkır, Rıfat Can Şen(Elmas Furkan Haydaroğlu), İskender Can(Anıl Tütüncü)
TEKNİK DİREKTÖR: Uğur Özcan

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.