Alina Boz, Mithat Can Özer, Ebru Şallı... Ünlüler tatilde!

Alina Boz, Mithat Can Özer, Ebru Şallı... Ünlüler tatilde!

Yaz geldi, sezon açıldı... Ünlü isimler soluğu tatil beldelerinde aldı! İşte objektife yansıyanlar...

Bodrum tatili 

Alina Boz ve Mithatcan Özer, tatil sezonunu Bodrum’da açtı. Sevgililer önceki gün Yalıkavak’taki Xuma Beach’teydi. Plaja aralarında Gizem Karaca, Erkan Avcı, Asena Tuğal, Halit Özgür Sarı ve Ece Özdikici’nin de bulunduğu arkadaş grubuyla gelen çift, birlikte yüzerken objektife yansıdı. 

 

Gün batımı romantizmi​​​​​​Gün batımı romantizmi 

Geçen ay sevgilisi Afra Saraçoğlu’nun yoğun çalışma temposundan yakınarak “Birbirimizi zor görüyoruz” diyen Mert Yazıcıoğlu, güzel oyuncuyla birlikte Bodrum’da tatil sezonunu açtı. İşlere mola verip soluğu Mert Yazıcıoğlu’nun amcasının Turgutreis’teki yazlığında alan genç çift, önceki gün havuz başında görüntülendi. Akşamüstü havuza giren ikili, birlikte gün batımını izledi.

 

Monte Carlo sahilinde

Monte Carlo sahilinde 

Ebru Şallı önceki gün Monte Carlo tatilinde çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü modelin tasarım mayosu ise takipçileri tarafından beğenildi.

Eşinin tur rehberi

Eşinin tur rehberi 

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, önceki gün motosikletle Yalıkavak turundaydı. Özçivit, seyir halindeyken eşine bulundukları bölgeyi tanıttı. Koyları dolaşan çift, keyifli bir gün geçirdi.

 

Mayokini pozu​​​​​

Mayokini pozu 

Ebu Destan, yaz tatilinden fotoğraflar paylaşmaya devam ediyor. Önceki gün pembe mayokini ile poz veren Destan’a çok sayıda yorum yağdı. Bir mayo markasının yeni modelini tanıtan modele, arkadaşlarından ve takipçilerinden bol bol alev emojisi geldi.

Modellik yaptı​​​​​​

Modellik yaptı 

Bir süre önce kendi mayo tasarımlarını markalaştıran Berna Arıcı, kendi modelliğini kendisi yapıyor. Tasarımlarıyla poz verdiği kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Arıcı, takipçilerinden çok sayıda beğeni alıyor. Bronz teniyle dikkat çeken Arıcı, kendi bronzlaştırıcı ürünlerini de piyasaya sürmüştü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.