Alo Fatih'de sıra Sarıgül'de mi?

Alo Fatih'de sıra Sarıgül'de mi?

İnternet üzerinden yeni bir ses kaseti servis edildi. Alo Fatih serisinin devamı olan kasette Erdoğan'ın Sarıgül isteği yer alıyor.

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Fas'tan Fatih Saraç'ı arayarak Habertürk gazetesi ve TV kanalına müdahale ettiğini kabul etmesinden sonra yeni bir ses kaydı daha yayınlandı. Ses kaydında Erdoğan'ın Sarıgül için Fatih Saraç'a talimat verdiği iddia ediliyor.
    Twitter üzerinden ses kasetleri servis eden Haramzade isimli adres yeni bir kaydı piyasaya sürdü.

Alo Fatih serisinin devamı olan illegal dinleme kaydında Erdoğan'ın Habertürk'ün tepe ismi Fatih Saraç ile olan yeni bir konuşması yer alıyor.


SARIGÜL'E SANSÜR İDDİASI

     Kayıtta Erdoğan'ın Fatih Saraç'ı arayarak CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül için talimat verdiği iddia ediliyor. Ses kayıtlarında Erdoğan'ın iddiasına göre, Habertürk Mustafa Sarıgül'ün reklamını yapıyor. Fatih Saraç ise Sarıgül'ün karşısına "Gürsel Tekin'i alıyoruz" diyor.

KAYINPEDER Mİ İSTİYOR?

    Ses kaydında Hüsamettin Özkan'ın Mustafa Sarıgül'ün Habertürk'te reklamının yapılması için istekte bulunduğu iddiası yer alıyor. İddiaya göre Turgay Ciner'in kayınpederi olan Özkan, özel ilişkisini kullanarak Sarıgül reklamı yaptırıyor. Fatih Saraç ise Ciner'in kayınpederini umursamadığını iddia ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.