Anadoluhisarı çalışmalara başladı

Anadoluhisarı çalışmalara başladı

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Anadoluhisarı, şampiyonluk hedefi ile gireceği 2017-2018 sezonunu planlamaya başladı.

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Anadoluhisarı, şampiyonluk hedefi ile gireceği 2017-2018 sezonunu planlamaya başladı.

Yeşil Sarılılar Başkanı Güven Sanin, As Başkan Mustafa Koçoğlu, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Yazgan, Teknik Sorumlu Bülent Akatay ve takımın kaptanı ve kalecisi Barış Tatar ile iftar yemeğinde bir araya gelerek önümüzdeki sezon için durum değerlendirmesi yaptılar.

Yeni sezonda tekrar şampiyon olarak Süper Amatör Lige çıkma mücadelesi verecek olan İstanbul’un köklü kulübü ilk olarak Teknik Sorumlu Bülent Akatay ve takım kaptanı Barış Tatar ile prensip anlaşmasına vardı.

Anadoluhisarı Kulüp Başkanı Güven Sanin ” Geçen sene kötü günümüzde beraber olan Hocamız Bülent Akatay ve kaptanımız Barış Tatar ile anlaştık. Biz yönetim olarak ahde vefa ya önem veren yönetimimiz hocamız ve kaptanımızla anlaştığımız için çok mutluyuz, her iki taraf içinde hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum ” dedi.

Yazgan : Şampiyon olacak kadro kuracağız

Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Yazgan ” İlk olarak Teknik Sorumlumuz Bülent Akatay’ın tekrar takımda kalmasından son derece memnunum. Bu ligi iyi bilen ve şampiyon olacağımıza inandığımız hocamızın raporları doğrultusunda hareket edeceğiz. Bu yıl iyi performans sergileyen futbolcular, şampiyon olan genç takımımızdaki yetenekli gençler ve dış transferde anlaşacağımız bir kaç önemli ismi takımımıza kazandırarak sezona şampiyonluk parolası ile gireceğiz ” dedi.

Murat Nazik

anadoluhisari-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.