Antrenman kampında performansını yükseltti

Antrenman kampında performansını yükseltti

Genç golcü teknik direktör Şenol Güneş ve sportif direktör Ceyhun Kazancı'nın beğenisini kazandı. 17 yaşındaki oyuncu hücum hattının neredeyse her yerinde oynayabiliyor.

 

Genç golcü teknik direktör Şenol Güneş ve sportif direktör Ceyhun Kazancı'nın beğenisini kazandı. 17 yaşındaki oyuncu hücum hattının neredeyse her yerinde oynayabiliyor. Bu nedenle Semih'in Dünya Kupası tatilinin ardından kadro rotasyonuna girmesi kesin görülüyor. Yorumcu Serdar Sarıdağ, geçtiğimiz günlerde medyada adından sıkça söz ettiren Rosier hakkında YouTube kanalından açıklama yaptı. Beşiktaş'ın gündemi Rosier, Rosier neden haberlerde? Çünkü Şenol Güneş oluşumunu reddetti. Mesajın kaynağını bilmiyorum ve araştırmadım çünkü kimseyi inkar edecek durumda olmak istemiyorum. Şimdi sosyal medyadan bahsediyorum. Öncelikle Rossier'in zor bir oyuncu olduğunu açıkça söyleyebilirim. Herkes biliyor. Evet, kaybet. Böyle bir oyuncunun müsabakada olmasa bile antrenmanda küçük bir şansı olur mu? Evet. Quaresma'yı da. Şimdi Quaresma'da 4 yılını geçiren bir teknik direktör var, adı Şenol Güneş. Quaresman, kariyeri boyunca dört yıldır aynı hocayla çalışmamıştır ve bu işin üstesinden gelmesini betmus de bir tek Şenol Güneş bilir. Şenol hoca o sırada antrenmandan çekildi, oyundan çıkardı, hadi ağabey içinde dinlen, kendine gel dedi. Peki bunu Rosier'e o mu yaptı? Yaptı, aynı şey onun başına geldi ama mesele antrenmandan atılmak değil, dinlenmekti.

İsmail Hoca, "Antrenmanı bırakıp gitmemiz gerekiyor" dedi. Rosier davasında da aynı şeyin olduğunu duydum. Ama o sırada Rosier'in isteksizliğinin o sırada yapılan sağlık iddialarıyla bir ilgisi olduğunu düşünüyorum. Aslında biliyorum, sordum. Cenk Tosun 39° yüksek ateşle yattı ve yeni uyandı. Şimdi salgın ciddi ve herkes hasta. Bu nedenle Rossier'in durumunun antrenman sırasında bitkin ve halsiz olmasından kaynaklanmış olabileceği aktarıldı. Söylenenin aksine Senor Bey almak için elinden betmus giriş  geleni yapıyor ama şunu da eklemek isterim ki siz bir Beşiktaş çocuğu olabilirsiniz ve bu takıma gelmek için çok şey feda etmiş olabilirsiniz, arkanızda güçlü bir destek var. , ama bunun için Beşiktaş'ı suçlayamazsın. Bireysel dizilerde oynayamazsınız. Sergen Hanım, Profesör Önder, Valérien İsmail ve hepinizin soruları var. Böylece uyumu bozamazsınız. Bu profesörler Rosier ile konuşamaz mı? Daha önce de söylemişti ama Şenol hoca bu hocalar arasında sorunlu oyuncular arasında en tecrübeli isim.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.