Arel ilk mezunlarını verdi

Arel ilk mezunlarını verdi

ARELSEM (Arel Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi), üniversite-sanayi işbirliği kapsamında düzenlediği eğitim seminerlerine bir yenisini daha ekledi. Eren Holding perakende markaları çalışanları eğitimlerini ARELSEM’de aldılar, sınavlarını başarıyla tama

Eren Holding’in bünyesindeki perakende markaları Lacoste, Gant, Superstep ve Occasion çalışanları, perakendecilik eğitimlerini ARELSEM’de aldılar. 6 ayda gerçekleştirilen ilk eğitim grubunda katılımcılara İstanbul Arel Üniversitesi’nde dört farklı konuda eğitimler verildi. Mağazacılık ve Perakende Yönetimi, İletişim ve Beden Dili, Ürün Bilgisi, Pazarlama ve Müşteri Odaklılık alanlarında düzenlenen eğitimler dahilinde, yüz satış danışmanı programları ve ardından sınavları başarıyla tamamladılar ve mezun oldular.

Program dahilinde Mağazacılık ve Perakende Yönetimi, Pazarlama ve Müşteri Odaklılık eğitimleri ARELSEM eğitmeni Zeki Yüksekbilgili, İletişim ve Beden Dili eğitimleri Emre Tilev ve Ürün Bilgisi eğitimleri Lacoste Eğitim Müdürü Tülin Selçuk tarafından hazırlandı ve sunuldu. Düzenlenen eğitimler, İstanbul Arel Üniversitesi Sefaköy Kampusu’nde, Lacoste için hazırlanan ve görsel mağaza düzenlemesi yapılan özel bir sınıfta verildi. Aralık ayının ilk haftasında yapılan mezuniyet töreninde başarılı tüm katılımcılara sertifikaları verildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.