Aykut Erdoğdu da Muammer Keskin ile ipleri kopardı!

Aykut Erdoğdu da Muammer Keskin ile ipleri kopardı!

CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in kendisine ihanet ettiğini düşünerek çok sert eleştiri ve ciddi sitemlerde bulunarak ipleri kopardı.

ERDOĞDU, KESKİN’İN EN KÖTÜ GÜNÜNDE YANINDA OLMUŞTU  

Aykut Erdoğdu, Muammer Keskin’in en kötü ve zayıf gününde tüm imkanlarıyla yanında olarak destek olmuştu. Muammer Keskin ise Aykut Erdoğdu’nun kötü gününde yanında durmayarak destek olmadı.

KESKİN, DESTEK OLUYORMUŞ GİBİ DAVRANMIŞTI

Her ne kadar Muammer Keskin, kongrede Aykut Erdoğdu’ya destek olurmuş gibi görüntü vermişti. Ama, 10 Aralık Hareketi’nin Aykut Erdoğdu’ya destek vermemesi nedeniyle PM’ye giremedi. Aldığı oya baktığında gerçek anlamda destek alamadığını gören Aykut Erdoğdu oyuna geldiğini anladı.

Aykut Erdoğdu, bayram öncesi Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in makam odasında giderek yüksek sesle ve sert bir şekilde eleştirilerde bulundu.

AYKUT ERDOĞDU, KESKİN’E SERT SÖZLER KULLANDI

Erdoğdu, o kadar sert bir çıkış yaptı ki, Muammer Keskin personelle bayramlaşmak için odasından kalkıp belediye binasını gezemeyecek hale geldi.

Yaşanan bu olay neticesinde de, Şişli Belediyesi tarihinde ilk kez bir belediye başkanı personelinin bayramını kutlamamış oldu.

AYKUT ERDOĞDU MADDİ VE MANEVİ DESTEK VERMİŞTİ

Aykut Erdoğdu, Muammer Keskin’in Şişli Belediye Başkanı adayı olduktan sonra maddi ve manevi çok büyük destekler vermişti.

Erdoğdu, Muammer Keskin'in rakibi olan Mustafa Sarıgül’ün karşısında adeta bir duvar gibi set olmuştu.

KESKİN, SARIGÜL KORKUSUNDAN SAHALARA İNEMEMİŞTİ

Muammer Keskin, adaylığının ilk zamanlarında, Mustafa Sarıgül ve Emir Sarıgül korkusundan sahalara inmekte ve halka konuşma yapmakta zorlanıyordu.

Aykut Erdoğdu’nun, Muammer Keskin’e maddi ve manevi verdiği destekten sonra, Mustafa Sarıgül ile ilgili sert konuşmalar yapmaya başlayınca, Muammer Keskin’in yanında adeta bir duvar gibi durunca Keskin de kendine gelmeye, sahalara inmeye ve rahat konuşma yapmaya başlamıştı.   

ERDOĞDU, ZOR GÜNÜNDE İHANETE UĞRADIĞINI DÜŞÜNDÜ

Aykut Erdoğdu, İBB Genel Sekreterliği’ne atanan Can Akın Çağlar ile ilgili geçmişte yaptığı paylaşımlar nedeniyle sıkıntılı ve zor günler yaşamaktaydı.

Geçmişte de kendisi gibi zor günler yaşayan Muammer Keskin’e şartsız destek olan Aykut Erdoğdu Keskin’den beklediği desteği bulamayınca ihanete uğradığını düşündü.

ERDOĞDU, 2’NCİ BÖLGEDE 1’NCİ OLMUŞTU

Milletvekilliği seçimlerinde yapılan ön seçimde, Şişli’nin de içerisinde bulunduğu 2’nci bölgeden 1’nci sıradan meclise giren Aykut Erdoğdu’nun geldiği nokta itibari ile bundan sonraki süreçte nasıl bir tavır alacağı merak konusu oldu.     

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.