Bakırköy'de eski milletvekiline saldırı

Bakırköy'de eski milletvekiline saldırı

Bakırköy'de eski Anavatan Partisi İstanbul Milletvekili Adnan Yıldız'ın aracına, evinin önünde motosikletli iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda Yıldız'ın eşi, kızı ve saldırganlardan biri hayatını kaybetti.

    Bakırköy'de eski Anavatan Partisi İstanbul Milletvekili Adnan Yıldız'ın aracına, evinin önünde motosikletli iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Yıldız'ın, Kartaltepe Mahallesi Boztepe Sokağı'ndaki evinin önünde aracına, motosikletli iki kişi tarafından silahla ateş açıldı.      

    Saldırıda Yıldız'ın eşi ve kızı olay yerinde yaşamını yitirirken, saldırganlardan biri de araçtan açılan ateşle hayatını kaybetti.

    İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Anavatan Partisi'nden 18. dönem İstanbul milletvekili olan Adnan Yıldız, yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. 


POLİS İNCELEME YAPIYOR

    Bakırköy'de eski Anavatan Partisi İstanbul Milletvekili Adnan Yıldız'ın aracına yönelik düzenlenen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırının ardından polis ekiplerinin incelemeleri sürüyor.

    Adnan Yıldız'ın eşi ve kızı ile saldırganlardan birinin hayatını kaybettiği olay yerinde polis ekiplerinin incelemeleri devam ediyor. Olay yeri inceleme ekipleri, ateş açılan otomobilde ve yaşamını yitiren saldırganın yaklaşık 10 metre ilerideki motosikleti, kaskı ve tabancası üzerinde incelemelerini sürdürüyor.


YAKINLARI FENALIK GEÇİRDİ

    Saldırıyı duyarak olay yerine gelen Adnan Yıldız'ın bazı yakınları fenalık geçirdi. Bu kişilere, evin önünde bekletilen ambulanslarda müdahale ediliyor. Olayda yaralanan eski milletvekili Adnan Yıldız'ın da hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.

    Yıldız'ın, Bakırköy'de döviz bürosu bulunduğu ve olayın gasp amaçlı gerçekleşmiş olabileceği kaydedildi. Olaydan sonra kaçan motosikletli diğer saldırganın yakalanması için bölgede çalışma başlatıldığı bildirildi.

    Öte yandan, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da olay yerine gelerek, saldırıyla ilgili bilgi aldı.


ADNAN YILDIZ KİMDİR?

    Adnan Yıldız, 17. ve 18. Dönem milletvekili olarak Meclis’te görev almıştı. Eski  Anavatan Partisi Milletvekili Yıldız, suç örgütü lideri Nuri Ergin’in kendisinden zorla 100 bin dolar istediği iddialarıyla gündeme gelmişti. Yıldız, bir dönem Zeytinburnu Spor Kulübü başkanlığı yapmıştı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.