Başakşehir Vekili ile buluştu

Başakşehir Vekili ile buluştu

CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Ali ÖZGÜNDÜZ, 4 Şubat Pazartesi akşamı Bahçeşehir Düden Sitesi sakinleriyle sohbetteydi.

Düden-6 Blok toplantı salonundaki etkinliğe Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Eski Milletvekili / DİSK Eski Genel Başkanı Rıdvan Budak ve CHP İstanbul İl Yöneticisi Taşkan Uysal da katıldılar. Site Yöneticisi Ahmet Gözcübaşı’nın ev sahibi olduğu toplantının moderatörü CHP Başakşehir İlçe Başkanı Özgür Karabat’tı.

İlçe Başkanı Özgür Karabat toplantıyı “Biz siyaseti halkın içinde, halkla birlikte yapıyoruz. Burada bulunma sebebimiz sadece mevcut politikamızı anlatmak değil, aynı zamanda politikamızın belirlenme sürecine halkın aktif katılımını sağlamaktır. Başakşehir Belediyesi halktan kopuktur. Bırakın sorunlara eğilmeyi, dile getirilmesinden bile rahatsız olmaktadır. Bu haftasonu denetimsiz bir cami inşaatı çukuruna bir vatandaşımız arabayla uçtu ve hayatını kaybetti. Bu konuyu soru önergesiyle belediye meclis gündemine taşıdık. Rahatsız oldular ve çeşitli bahanelerle agresifleştiler. Belediye bütçesi hatalarla doludur, halkın ihtiyaçlarına duyarsızdır. Biz tüm kadrolarımızla hazırız. 2014’te Başakşehir Belediyesi bizim. Belediyeyi halkla buluşturacağız.” Sözleriyle başlattı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara: Çok kısıtlı bir bütçeyle halkın beğenisini kazanan projeleri hayata geçirdiklerini, en uzak köylere bile hizmet götürdüklerini, Çatalca’nın doğal dengesine özen gösterdiklerini, çevreci politikalarla proje ürettiklerini dile getirdi.

İstanbul milletvekili Ali Özgündüz sözlerine kendisinin de Başakşehirli olduğunu vurgulayarak başladı. Yargının üzerindeki baskı, hükumetin Suriye politikası gibi konuların yanı sıra önümüzdeki süreçte parti içi iletişim ve söylem birliği konularına çok emek vereceklerini söyledi.

Taşkan Uysal'ın , Başakşehir’in İl örgütü için önemine değindiği değindiği ve örgüt çalışmalarını anlattığı konuşmasından sonra toplantıya site sakinlerinin soruları ile devam edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.