Başantrenör üst üste aldıkları galibiyetlerden dolayı oyuncularını tebrik etti

Başantrenör üst üste aldıkları galibiyetlerden dolayı oyuncularını tebrik etti

"Daha iyisini yapabiliriz. Her şey sizin kazanma isteğinize bağlı" dedi. Her hafta daha iyiye gittiklerini söyleyen Şenol Güneş,

 

"Daha iyisini yapabiliriz. Her şey sizin kazanma isteğinize bağlı" dedi. Her hafta daha iyiye gittiklerini söyleyen Şenol Güneş, "Galibiyetle birlikte özgüvenle geri dönüyor. Senden tek isteğim mücadeleyi bırakmaman' şeklinde ifadeler kullandı.

Bu sırada siyah beyazlı öğretmenler forma hasreti Ersin Destanoğlu ile Mert Günok'un sevgilisi olarak buluşuyor. seçim, dedi ki: "Seni unutmadım. Sadece daha hazırlıklı olmanı bekliyorum." Öte yandan alınan bilgiye göre tecrübeli teknik direktör, Kasımpaşa'nın muayenesinde Dele Alli'ye  şans tanımayarak İngiliz oyuncuyu tamamen saf dışı bıraktı ve görüşmede, "Geçici olarak orada kalır veya ayrılır" dedi. timde bir değişiklik yok, onu açık dış yardım yerlerine gönderebilirsiniz.

Wout Weghorst, Beşiktaş maçı sırasında dengebet taraftarlara veda etti. Kariyerine United'da devam etmekle meşgulken, ayrılma kararının arka planı netleşti. 18 Ağustos'ta kızları Daantje'nin doğumundan sonra eşi Nikki van Esch Weghorst, bir daha İstanbul'a dönmek istemedi. Bu nedenle transfer süresi ertelenirken, Türkiye'ye sonradan gelmelerine rağmen aile uyum sürecinden çıkamadı. Weghorst bu duruma o kadar üzüldü ki menajerinden kendisine bir kulüp bulmasını istedi.

Ronaldo ayrıldığında işler değişti

İlk arama başarısız oldu, ancak Hollanda Dünya Kupası'ndan elendikten sonra ManU teknik direktörü Erik ten Hager, saldırganı doğrudan aradı. İkili Hollanda'nın Haagsbergen kentinde buluştuğunda Haag, yerel halka Ronaldo'yu ayrıldıktan sonra kadroda görmek istediğini ve 'evet' derse kulübün bir anlaşma yapmaya hazır olduğunu söyledi. Wout Weghorst teklifi kabul etti ve eşi hemen Manchester'a gitti, Erik Ten Hag bölgesinde bir ev satın aldı ve hatta taşındı.

Cebu'da

Oyuncu, İstanbul'a dönüşünde siyah dengebet giriş beyazlıların başkanı Ahmed Noor Sebi ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Weghorst, kariyerine Türkiye'de devam etmek istemediğini ve geçici transferle ayrılmak istediğini söyleyerek ailesiyle birlikte karar verdiğini söyledi. Öte yandan Çebi, "Teknik heyet ve yönetimle durumu paylaşayım.  Öte yandan Hollandalı futbolcunun sözleşmesinde 'Teklif Premier Lig'den gelirse' maddesinin yer aldığı ve Beşiktaş'ın transferi 2.5 milyon euro olarak değerlendirdiği bildirildi. Futbol yorumcusu Erdem Ulus, Weghorst'un Kasımpaşaspor maçında attığı golün ardından vedasına sosyal medyadan tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.