Başhekimden kadın çalışanlara gül sürprizi

Başhekimden kadın çalışanlara gül sürprizi

Bayrampaşa Devlet Hastanesi Başhekim’i Op. Dr. Fahrettin Özkan, '14 Şubat Sevgililer Günü’nde kadın doktor ve hemşirelere gül hediye etti. Fahrettin Özkan, doktorların moral ve motivasyona ihtiyaçları olduğunu düşünerek böyle bir uygulamaya gittiklerini a

14 Şubat Sevgililer Günü'nde, Bayrampaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Fahrettin Özkan, hastanede görev yapan kadın doktor ve hemşirelere sürpriz yaptı. Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin arttığı dönemde, personeline güzel bir duygu yaşatmak amacıyla hareke geçen Başhekim, kadın çalışanlara gül dağıttı.

Personeli motive etmek için böyle bir sürpriz yaptığını belirten Özkan, “Karşılıklı sevgi ve saygıyla işi yürütmenin daha iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü bu insanların hepsi, başkalarının sağlığı için, onların iyi olması için çalışıyorlar. Biz halkımızın sağlıklı olması için çalışıyoruz. O yüzden zaman zaman yaşanan şiddet olaylarını da kınıyoruz.” dedi. Hastanelerin çok yoğun çalıştığını belirten Özkan, "Bir gül ile arkadaşlarımızın mutlu olduğunu görmek bizi mutlu ediyor." diye konuştu.

Kadın çalışanlar da Başhekim'in bu jestinden memnun kaldıklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.