Başkan Ali Koç'a ceza yok

Başkan Ali Koç'a ceza yok

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Fenerbahçe ve başkan Ali Koç'a ceza vermedi.

PFDK'dan yapılan açıklama şöyle:

"FENERBAHÇE A.Ş. hakkında, 15.06.2020 tarihinde kulübün TV kanalında yapılan açıklamalar nedeniyle Kurulumuza sevk yapılmış ise de, isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,

FENERBAHÇE A.Ş. başkanı ALİ YILDIRIM KOÇ hakkında, 15.06.2020 tarihinde kulübün TV kanalında yaptığı açıklamalar nedeniyle Kurulumuza sevk yapılmış ise de, isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINAkarar verilmiştir"

Ali Koç ne demişti?

Ali Koç FB TV'de yayınlanan Gündem Özel programında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir içini, "Beraber mücadele etmiş yöneticilerin bu şekilde karşı karşıya gelmesi hoş bir şey değil. Bu konuyu kökünden bitirmek çok basitti. Sordum: '2010-2011 sezonu şampiyonu kimdir?' Çıkar Fenerbahçe derim ve tartışmalar biter. TFF ve UEFA tescillemiş Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu. Gidecek başka merci de yok. O günkü mücadelenizi inkar mı ediyorsunuz? Nedir burada niyet? İmkan yine kullanılmadı, soru cevaplanmadı. Bunun yerine gerilimi tırmandırmayı tercih etti." ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.